Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mobilny internet prepaid

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nobo
Autostopowicz
kontakt

Nieprzeczytany postnapisał(a) nobo » 22.08.2011 21:15

kuba71 napisał(a):Ja również mam na zbyciu świeżo przywieziony cały zestaw USB Stick sieci VIP. Wystarczy podłączyć do USB, zainstalować program i już.
taryfa: VIPME Broadband (1kn/MB)
pakiet: Opcja 1GB
pakiet aktywny do: 2012-02-04
w pakiecie pozostało ponad: 820MB + konto zasilone kwotą 34,97kn (do wykorzystania jakby się skończył pakiet).

Cały zestaw zapakowany w pudełku jak przy zakupie w salonie VIP.
Wartość zestawu 199kn (USB Stick z opcją 1GB 80% do wykorzystania) + 34,97kn na koncie po dodatkowym zasileniu.
Proponuję cenę 70zł.
Odbiór osobisty w Poznaniu lub przesyłka do uzgodnienia.

proszę o kontakt na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
sailor41
Autostopowicz
Chętnie odkupię

Nieprzeczytany postnapisał(a) sailor41 » 26.08.2011 12:55

kozak napisał(a):
ememop napisał(a):We wrześniu wybieram się na wyspę Hvar. Jestem zainteresowany internetem w telefonie (smartfonie), ale niestety na całej wyspie nie ma salonu sieci komórkowej. Czy zatem ktoś z tutaj obecnych użytkowników ma do odsprzedania kartę sim z pakietem internetowym? Z tego co tutaj wyczytałem, to będę w stanie ją doładować zasileniem, które na pewno można dostać na wyspie (ale nie musiałbym jej aktywować, czego sam nie uczynię, bo nie znam chorwackiego). Czy mam rację w swoich rozważaniach? Dziękuję serdecznie za pomoc.

A ja mogę Ci oddać za FREE SIM karte T-Mobile (Simpa Internet) + doładowanie 50kuna (które kupiłem ale nie udało się go wykorzystać) za 25+5 przesyłka.
sailor41
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sailor41 » 26.08.2011 13:30

kuba71 napisał(a):Ja również mam na zbyciu świeżo przywieziony cały zestaw USB Stick sieci VIP. Wystarczy podłączyć do USB, zainstalować program i już.
w pakiecie pozostało ponad: 820MB + konto zasilone kwotą 34,97kn (do wykorzystania jakby się skończył pakiet).

Wartość zestawu 199kn (USB Stick z opcją 1GB 80% do wykorzystania) + 34,97kn na koncie po dodatkowym zasileniu.
Proponuję cenę 70zł.

Proszę o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ebender
Autostopowicz
Re: Chętnie odkupię

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebender » 26.08.2011 19:05

sailor41 napisał(a):
kozak napisał(a):
ememop napisał(a):We wrześniu wybieram się na wyspę Hvar. Jestem zainteresowany internetem w telefonie (smartfonie), ale niestety na całej wyspie nie ma salonu sieci komórkowej. Czy zatem ktoś z tutaj obecnych użytkowników ma do odsprzedania kartę sim z pakietem internetowym? Z tego co tutaj wyczytałem, to będę w stanie ją doładować zasileniem, które na pewno można dostać na wyspie (ale nie musiałbym jej aktywować, czego sam nie uczynię, bo nie znam chorwackiego). Czy mam rację w swoich rozważaniach? Dziękuję serdecznie za pomoc.

A ja mogę Ci oddać za FREE SIM karte T-Mobile (Simpa Internet) + doładowanie 50kuna (które kupiłem ale nie udało się go wykorzystać) za 25+5 przesyłka.

Jeżeli nadal aktualne to proszę o kontakta na ebender [at] gazeta.pl
kuba71
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba71 » 31.08.2011 12:19

sailor41 napisał(a):
Proponuję cenę 70zł.

Proszę o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Zestaw znalazł już nowego właściciela.
Pozdrawiam.
sailor202
Autostopowicz
odkupie karte SIM T-mobile Simpa internet albo usb

Nieprzeczytany postnapisał(a) sailor202 » 02.09.2011 18:03

Chetnie odkupie karte SIM T-mobile Simpa internet albo usb
zainteresowanych sprzedaza prosze o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub przez forum.
Pozdrawiam,
sailor202
deste77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) deste77 » 18.05.2012 16:56

Mam takie pytanie- kupując USB sticka "Vipme internet" (199 Kn) mamy coś na karcie sim czy oprócz tego zestawu startowego trzeba kupić kartę doładowującą ?
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 18.05.2012 21:11

Nie wiem czemu tak kombinujecie nie prościej kupić modem w Polsce bez żadnego simlocka, a w Cro albo innym kraju tylko karty zmieniać żeby było jak najtaniej według mnie trochę bez sensu za 199kun kupić jakiś modem który działa tylko w danym kraju jak ten Vipme internet" a jak za rok będzie promocja na inną sieć to trzeba by kolejny kupić . Ja nie jestem zwolennikiem modemów USB więc kupiłem sobie pod złącze Express Card Novatela chyba Merlin jeżdżę z nim już 3 rok i w żadnym kraju nie było problemu jak się karty wkładało z różnych sieci.
ts1ts1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ts1ts1 » 22.05.2012 18:57

barti75 napisał(a):Nie wiem czemu tak kombinujecie nie prościej kupić modem w Polsce bez żadnego simlocka, a w Cro albo innym kraju tylko karty zmieniać żeby było jak najtaniej według mnie trochę bez sensu za 199kun kupić jakiś modem który działa tylko w danym kraju jak ten Vipme internet" a jak za rok będzie promocja na inną sieć to trzeba by kolejny kupić . Ja nie jestem zwolennikiem modemów USB więc kupiłem sobie pod złącze Express Card Novatela chyba Merlin jeżdżę z nim już 3 rok i w żadnym kraju nie było problemu jak się karty wkładało z różnych sieci.

a nie miales problemów z konfiguracją APN itp..??
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 23.05.2012 08:37

ts1ts1 napisał(a):a nie miales problemów z konfiguracją APN itp..??

posiłkuję się tą stronką http://www.niklaus.co.uk/blog/extras/APN_PL.html choć wiem że nie ma na niej wszystkich sieci, ale jakoś odpukać bo korzystałem już z kilku prepaidów w rożnych krajach min Austria, Włochy, Niemcy, Grecja i konfigurowałem APN jak było tam napisane i działało.
ts1ts1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ts1ts1 » 24.05.2012 14:22

barti75 napisał(a):
ts1ts1 napisał(a):a nie miales problemów z konfiguracją APN itp..??

posiłkuję się tą stronką http://www.niklaus.co.uk/blog/extras/APN_PL.html choć wiem że nie ma na niej wszystkich sieci, ale jakoś odpukać bo korzystałem już z kilku prepaidów w rożnych krajach min Austria, Włochy, Niemcy, Grecja i konfigurowałem APN jak było tam napisane i działało.

Może to i dobre wyjście, tylko nie wiem czy nie będzie problemów z jakąś aktywacją itp. Ktoś pisał, że dopiero po aktywacji osiągał większe limity
ts1ts1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ts1ts1 » 25.06.2012 06:50

Czy już ma ktoś jakieś informacje co jest najkorzystniejsze w tym roku??
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.06.2012 19:45

ja zabieram modem t-mobile z blueconnect :P a na miejscu kupuję karte t-mobile i jest git 8) chociaż w zeszłym roku łączyłem się przez jakąś niezabezpieczoną sieć :lol:
ts1ts1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ts1ts1 » 25.06.2012 20:34

Ponieważ jadę pierwszy raz nie wiem jak jest z dostępnością takich kart i sposobu rejestracji
raw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) raw » 04.08.2012 07:40

Jestem w cro i chciałbym doładować simpa startowy (zarejestrowany)katą kredytową.Na jakiej stronie logować się ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Mobilny internet prepaid - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone