ememop napisał(a):Jak można się z Tobą skontaktować?
Pisz
alma23[małpa]gazeta.pl
ememop napisał(a): niestety na całej wyspie nie ma salonu sieci komórkowej. Czy zatem ktoś z tutaj obecnych użytkowników ma do odsprzedania kartę sim z pakietem internetowym?
ememop napisał(a): Z tego co tutaj wyczytałem, to będę w stanie ją doładować zasileniem, które na pewno można dostać na wyspie.
ememop napisał(a): (ale nie musiałbym jej aktywować, czego sam nie uczynię, bo nie znam chorwackiego). Czy mam rację w swoich rozważaniach? Dziękuję serdecznie za pomoc.
Tygrys napisał(a):Co do tego rozłączania co 3 minuty to jakieś pierdoły piszesz.
jdubowski napisał(a):
(...) Po przymuszeniu modemu do łączenia się wyłącznie po sieci GSM nawiązywane jest stabilne połączenie EDGE (siła sygnału 94% , wobec 14..20% dla HSUPA).
Alternatywnie trzeba siąść bliżej okna
ememop napisał(a):Coż, nie chcę ryzykować z kupnem karty na WYSPIE. Jeszcze się okaże, że jednak nie mają wymarzonego pakietu startowego. Zwłaszcza, że nie wybieram się do gigantycznego kurortu. Jeśli tylko mi się uda, to spróbuję kupić aktywowaną kartę sim w Polsce.
Tygrys napisał(a):jdubowski napisał(a):Po przymuszeniu modemu do łączenia się wyłącznie po sieci GSM nawiązywane jest stabilne połączenie EDGE (siła sygnału 94% , wobec 14..20% dla HSUPA).
Alternatywnie trzeba siąść bliżej okna
Ewentualnie można sie wspomóc przedłużaczem USB i wystawić penka przez okno
kozak napisał(a):ememop napisał(a):Jak można się z Tobą skontaktować?
Pisz
alma23[małpa]gazeta.pl
janlewbr napisał(a):Strona www.t-mobile.hr znajdziesz i karty prepaid do telefonów oczywiście bez blokady zabranych z polski "simpa" oraz "simpa internet" ale z tego co widziałem na mapkach [ trzeba troche pogrzebać na stronie ] to zasięg jest dobry ale prękość maks EDGA , osobiscie jeszcze nie korzystałem ale w tym roku kupie zestaw do komórki [ karta + 50Kun] .
A może ktoś już korzystał I zna +/- SIMPY
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne