mnbm napisał(a):Nie trzeba nic kupować.W salonie T-Mobile prosisz kartę startową Simpa. Płacisz 20 kun, sprzedający prosi o twój dowód i Cię rejestruje.Wtedy masz na start 500 MB i internet jest cały czas.Bez rejestracji rozłącza sie co 3 min.A potem ewentualnie doładowania.Kartę mam wsadzoną w HTC Wildfire i telefon jako hot-spot.Telefon ruszył bez wpisywania czegokolwiek.Działa tak już tydzień.A teraz Pa! wszystkim bo idę na kalmary z grila.Piszę z Zaostroga.
pawelass napisał(a):witam, mam pytanie odnosnie oferty t-mobile simpa internet.
zamierzam kupic starter za 20 kn, na stepnie doladowac za 25 i aktywowac ktorys z tych pakietów.
S 30 MB at 10 HRK
M 150 MB at 20 HRK
L 500 MB at 50 HRK
XL 1 GB at 75 HRK
jakim kodem to aktywowac (co pod jaki nr wyslac) i czy bedzie to dzilac na smartfonie, htc wildfire s ?
pawelass napisał(a):w jakiej cenie ?
ja sam jade na chorwacje w piatek wiec musze znalesc cos pewnego bo polaczenie z siecia musi byc na miejscu ; )
na jaki czas sa te pakiety, jeden miesiac ?
i w jakiej cenie starter ?
ememop napisał(a):We wrześniu wybieram się na wyspę Hvar. Jestem zainteresowany internetem w telefonie (smartfonie), ale niestety na całej wyspie nie ma salonu sieci komórkowej. Czy zatem ktoś z tutaj obecnych użytkowników ma do odsprzedania kartę sim z pakietem internetowym? Z tego co tutaj wyczytałem, to będę w stanie ją doładować zasileniem, które na pewno można dostać na wyspie (ale nie musiałbym jej aktywować, czego sam nie uczynię, bo nie znam chorwackiego). Czy mam rację w swoich rozważaniach? Dziękuję serdecznie za pomoc.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne