Nie w każdym kraju ta technologia jest dobrze rozwinięta no i na razie niewielki ułamek telefonów obsługuje e-sim. W tej chwili tylko iPhony, najdroższe Samsungi z serii S i kilka innych modeli.ApropoDefacto napisał(a):Jak latam poza Europę kupuję czasowego esima na dany kraj.
vin napisał(a):mchrob napisał(a):A ma ktoś z was doświadczenie z zakupem prepaida w Bośni? Planuje 3 dni w Sarajewie, przydał by się jakiś internet mobilny na te dni.
Udało Ci się to rozwiązanie wcielić w życie? Jeśli tak, podpowiesz, jak to wyszło?
greenrs napisał(a):Nie w każdym kraju ta technologia jest dobrze rozwinięta no i na razie niewielki ułamek telefonów obsługuje e-sim. W tej chwili tylko iPhony, najdroższe Samsungi z serii S i kilka innych modeli.ApropoDefacto napisał(a):Jak latam poza Europę kupuję czasowego esima na dany kraj.
mchrob napisał(a):vin napisał(a):mchrob napisał(a):A ma ktoś z was doświadczenie z zakupem prepaida w Bośni? Planuje 3 dni w Sarajewie, przydał by się jakiś internet mobilny na te dni.
Udało Ci się to rozwiązanie wcielić w życie? Jeśli tak, podpowiesz, jak to wyszło?
Znalazłem odpowiedni pakiet:
https://www.bhtelecom.ba/turist-ponuda/
i miałem zamiar kupić go w drodze do Sarajewa jednak na żadnej stacji benzynowej po drodze ich nie mieli.
W Sarajevie są punkty sprzedaży BH Telecom, ale jak już byliśmy na miejscu a okazało się że na kwaterze mieliśmy bardzo dobry internet to sobie go odpuściłem. Wcześniej w Chorwacji pobrałem sobie nawigację GM offline i dałem radę
kaeres napisał(a):Jaki internet mobilny w tym roku ??
Z YT dowiedziałem się, że do routera (gdyby w apartamencie było słabe WiFI) warto sobie kupić A1.
14€ na 7 dni i później doładowanie 15€ na 10 dni. Jakiś router/stary smartfon i udostępniam w pokojach.
Ale taki tańszy na co dzień do smartfona co polecacie na 14 dni ?
Kiedyś korzystałem z Surf & Fun i to było tanie i fajne (chyba 50kn na tydzień). Teraz nie wiem czy to w ogóle jeszcze istnieje ?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne