Witam Wszystkich,
Po wielu godzinach spędzonych na forum cro.pl postanowiłem zadać kilka pytań, na które nie udało mi się znaleźć odpowiedzi.
A więc, wybieram się pod koniec czerwca 2016 r. na kemping Lanterna, rezerwację którą zrobiłem poprzez stronę booking.com dotyczy tzw. przyczepy mieszkalnej o podwyższonym standardzie z 2 sypialniami i tarasem i tu pojawia się moje pierwsze pytanie:
- jak wyglądają te przyczepy (czy był ktoś może konkretnie w tego typu przyczepach i ma może zdjęcia),
- gdzie są z lokalizowane czy daleko od basenów, plaży, itp.,
Generalnie wszędzie mnóstwo informacji, ale ciężko o jakąś spójność.
Mam jeszcze pytanie o ewentualnych dodatkowych kosztach na jakie się trzeba przygotować na miejscu, pytam bo w ofercie tej którą rezerwowałem jest informacja o:
- 35 euro za sprzątanie (cena jednorazowa za cały okres pobytu),
- 100 euro depozytu na wypadek ewentualnych szkód, depozyt jest zwracany przy wymeldowaniu, po sprawdzeniu stanu pokoju,
Mowa jest również o:
- podatku miejskim, ale nie ma informacji o kwocie, czy ktoś wie o co chodzi i jakie to koszty,
Ewentualnie co jeszcze należy doliczyć do całości.
Znalazłem trochę informacji o samym Kempingu na forum, ale większość z przed paru lat, czy mają Państwo jakieś świeże najlepiej z tego roku wieści na temat tego miejsca. Wszystkie dodatkowe informację na pewno się przydadzą.
Dziękuję z góry za zainteresowanie moim postem i ewentualne odpowiedzi .
Pozdrawiam
Marek