Slavko1974 napisał(a):Byłem na tym kempingu w czerwcu - poszukaj mojej relacji.
Ja byłem z eurocampu. Eurocamp ma najmniejsze domki (tylko standard) z wszystkich jakie tam są, ale to nie znaczy, że ciasne. Ale ma też najtańsze ceny. Za 10 dni, włączając w to 3 dni promocji gratis zapłaciliśmy ok. 3500 zł za cały domek.
Spaliśmy tam w 4 osoby dorosłe i 2 dzieci, i jakoś sobie daliśmy radę.
Oprócz eurocampu widziałem też selectcamp, gebetsroither, victorig (czeski), Canvas, Homair, Go4camp, Roan, Suncamp i parę innych. Do wyboru do koloru.
Witam,
dzięki za informację o Twojej relacji, bardzo ciekawie napisana, dobra robota. Właśnie tego typu zdjęć i opisu szukałem, co do Twojego wyjazdu to bardzo przypomina mój planowany. Konfiguracja ilości osób w ekipie podobna, ta sama liczba osób w domku 4+2. Tylko my chcemy jechać 25.06 na 10 dni czyli zahaczamy terminem na lipiec i to już wychodzi ceno więcej niż wyjazd w czerwcu. Faktycznie na tą chwilą, koszt kształtuje się w okolicach 4000 - 4300 zł uwzględniając ten termin i domek na 4+2 osoby. Ze względu na duży teren ciężko ogarnąć te domki, bo tak jak pisałeś jest kilka firm, które udostępniają miejsce, pytanie czy to co na zdjęciu oferuje firma jest w 100 % zgodne z rzeczywistością.
Tak jak pisałem wcześniej, zrobiłem wstępną rezerwację poprzez booking, plusem tego jest możliwość odwołania rezerwacji max. 2 tyg. przed wyjazdem bez ponoszenia żadnych kosztów. Tylko próbuje dojść jakiej dokładnie firmy są te domki, lokalizacja tak jak jest opisane na stronie bookingu w pobliżu basenu dla dzieci, placu zabaw oraz klubu dla dzieci Maro. Czy widziałeś może ten domki ?
Mam jeszcze pytanie czy pamiętasz jaka była powierzchnia tego Waszego domku ?
Pozdrawiam
Marek