Marko Perkovic Thompson - utwory wszystkie ... on air.
Dla znających adres radia ... juz od tej chwili.Dla nowych słuchaczy vc4radio ...namiary na maila. vc4r maupa online.hr
VC4R napisał(a):TeWuAsizm obrzydliwy, czyli podziękowania
Conewce, za namiary na część drugą...nie przypuszczałem, że chadzamy po tych samych ścieżkach..eufemizm z tych mało efektownych, ale żaden inny nie przychodzi mi w tej chwili do głowy
Krassowi za, jak zawsze, efektowne wejście...oj!porobiło się ostatnio tych znawców Thompsona.Ja pozwolę sobie... a kto zna mnie od dawna wie, że w polemiki się raczej nie wdaję i "słów" nie używam...słuchając wciąż jeszcze "vjetar" mieć te wszystkie dywagacje w "de"
Maciejowi, że wytłumaczył Dorocie, że się nie tnie...
i wreszcie Dorocie, że słucha..choć jeszcze bez fonii...ale na wszystko przyjdzie czas
ale..by nie było to zaledwie jeszcze jedno "blablanie"...
rzecz, którą...przyznam...chciałem zachować wyłącznie dla siebie, tak żal mi się było z nią rozstawać ...płyta absolutnie rewelacyjna, choć zapewne elitarna w pewnym sensie i dla smakoszy.Nawet nie chorwacka, nie bałkańska nawet, gdy idzie o autora i studio nagraniowe...a jednak każdy, kto zechce ją umieścić w swych zbiorach...będzie wiedział dlaczego jest tu.
Niniejszym przedstawiam Państwu...
BEIRUT - GULAG ORKESTAR
conewka napisał(a):wtrącę się
pass:
NePolyak
pozdrawiam.... i polecam
doskonała płyta
coni
banko napisał(a):conewka napisał(a):wtrącę się
pass:
NePolyak
pozdrawiam.... i polecam
doskonała płyta
coni
zgadzam sie z kolezanka, swietna plyta.
Ja ze swojej strony moge polecic sciezke dzwiekowa z filmu "Fierce People".
A przy okazji moze mi cos polecicie w klimacie Dream Theater
pozdrawiam
VC4R napisał(a):... jako przedsmak tego, co za tydzień.
tak, chcę posłuchać
VC4R napisał(a):... jako przedsmak tego, co za tydzień.
tak, chcę posłuchać