e.zetka napisał(a):Przecież w pracy jestem!!!!!!
W domu chciałam to zrobić, to mnie VC4R potraktował....
conewka napisał(a):Jareksz napisał(a):Czas oczekiwania pierwszego dnia mógł być zbyt długi lub wchodziłeś na tę stronę parę razy a wtedy.... w moim przypadku czas oczekiwania narasta do paru godzin.
A i teraz literki nie są kolorowe i jest ich cztery a pojawiają się nad okienkiem.
I jeszcze jedno do zera maleją minuty a nie sekundy łoj tak się zmieniło
Tak dla wyjasnienia są dwa "rapid'y"
jeden z rozszerzeniem po kropce "de" a drugi "com"
w "de" są wspomniane trzy kolorowe litery i cyfry
w "com" są cztery i nie kolorowe tylko w odcieniach szarości
tak więc wszystko zależy od miejsca upload'u....
jedna wskazówka... jeśli dane IP próbuje "zassać" z opcji FREE kilka plików korzystając z tego hostingu [zarówno z "de" jak i "com"], może napotkać trudności.
Rapid jednorazowo pozwala pobrać jeden plik, następny zwykle po 70 minutach... zatem jeśli logujecie się na serwer, pierwsze pobranie pójdzie po wypełnieniu wszystkich opisanych przez Jareksza czynności, następne pobranie dopiero po upływie ustalonego przez "hosta" czasu oczekiwania.
Wtedy na tej drugiej stronie, gdzie zwykle pojawiają się "literki" do wpisania, można odczytać komunikat:
"download ticket - ....... "---> i tu czas oczekiwania na kolejny bilet do "zasysania" podany w minutach.
Odświeżając tę stronę, zauważycie jak zmienia się czas do kolejnego pobrania, aż doczekacie stronki z owymi tajemniczymi "literkami" do wpisania.
A to oznacza, że można pobrać kolejny plik
Pewnym rozwiązaniem jest wniesienie opłaty.
Można "pobierać" bez limitu kilka plików jednocześnie, setki razy na dobę... ale to jest opcja dla tych bardzo potrzebujących
życząc powodzenia - pozdrawiam
coni
PS tak zupełnie obok tematu.... zaciekawiło mnie w ilu domach, samochodach, słuchawkach, głośnikach.... grał dzisiaj Marko