1121 - 1137
boboo napisał(a):...
Fotki i filmy zamieszczone są chronologicznie i ponumerowane.
Masz pytania - nie wahaj się, pytaj, chętnie wyjaśnię, opiszę.
...
CROnikiCROpka napisał(a):To przepiękny Royal Clipperbeatabm napisał(a):Takim chciałabym pożeglować na koniec świataboboo napisał(a):A teraz mam taki obrazek przez "rurkie" (na szybko tabletem do okularu)
I co? Są plany na odpieszenie się?Katerina napisał(a):Pokażę filmiki z waszym pływadłem Małżowi, pewnie zadam parę pytań
Jak zdążyłem zauważyć w Twoich relacjach, Katerino, to jesteś(cie) niezłymi spacerowiczami.
Myślę, że byłby Mljet dla Was świetną oazą.
O ile kosztowaliście peki w Prożurskiej Luce (jeszcze raz dzięki za tip), to prze-Steak'ów w Okuklje, albo naleśników z mandarynkowym grandma-home-made dżemem w Pomenie chyba jeszcze nie. A to warto nadrobić.
I co? Są plany na odpieszenie się?
Na koniec: postanowiłem spróbować pisać bez emotikonów. Postaraj sama w wyobraźni powstawiać je w odpowiednie miejsca.
Tutaj parkujesz, wyciągasz materace albo karimaty, kładziesz się na plecach i "naturalne planetarium", niezakłócone żadnym obcym światłem, gra swój odwieczny seans. Oczywiście tak już po 22:00 lub później.Katerina napisał(a):Tam też widziałam najbardziej rozgwieżdżone niebo
Olga jeszcze nic nie wie , ale chyba się bujniemy z Lumbardy do Pomeny. Na tangerinkowe naleśniki właśnieKaterina napisał(a):Na pewno kiedyś wrócimy, zwłaszcza po takiej zachęcie
Powrót do Nasze relacje z podróży