Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mlini za Dubrovnikiem

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 25.06.2016 20:54

jakubah napisał(a):tak samo a nie to samo- do mnie to było jak lagom w łeb ...

Ło matko - też się tak poczułem ... :(

Wielka szkoda - to był wspaniały człowiek :(

P1020696.JPG

:( :( :( :( :( :(
Ostatnio edytowano 25.06.2016 23:18 przez wojan, łącznie edytowano 1 raz
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 25.06.2016 22:06

Pobyt u Vlaho był super, a człowiek wielce miły i pomocny :( :( :( :( :( :(

A co do ulicy... przecież przez Jadrankę nie przechodzi się co chwilę, góra ze 4 razy w ciągu dnia (na i z plaży, i ewentualnie wieczorem na i z spaceru jeśli się gdzieś nie jedzie). W Polsce jest pełno takich dróg i chodzi się nimi i nikt nie robi problemu. Wg mnie większy problem z tymi schodami jest, jest droga w dół, ale też troszkę stroma, po operacji kolana może być problem..ale o tym już pisałam....
sobolinek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sobolinek » 25.06.2016 22:11

Dzięki piekara114
Podjęłam już decyzję, rezygnujemy w tym roku z Mlini.

Teraz szukam czegoś płaskiego, spokojnego i z plażą jak na Riwierze Makarskiej :) Wiem, takie rzeczy tylko w Erze.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 25.06.2016 22:17

sobolinek napisał(a):Dzięki piekara114
Podjęłam już decyzję, rezygnujemy w tym roku z Mlini.
Teraz szukam czegoś płaskiego, spokojnego i z plażą jak na Riwierze Makarskiej :) Wiem, takie rzeczy tylko w Erze.

Poparz na Promajna, dalej to RM :mrgreen: Ceny w sezonie dość wysokie, ale we wrześniu podobno ok.
sobolinek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sobolinek » 25.06.2016 22:24

Brałam Promajnę na widelec. Chyba będę musiała wrócić do niektórych ofert, a nuż jeszcze są wolne miejsca. Dzięki, a coś poza Promajną? Co jakiś czas ciągnie mnie na Istrię, ale trudno mi znaleźć miejscowość z plażami żwirkowymi. A moje dziecko jest zakochane w plaży w Tucepi :) My zresztą też :)
jakubah
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakubah » 25.06.2016 23:06

piekara114 napisał(a):Pobyt u Vlaho był super, a człowiek wielce miły i pomocny :( :( :( :( :( :(

A co do ulicy... przecież przez Jadrankę nie przechodzi się co chwilę, góra ze 4 razy w ciągu dnia (na i z plaży, i ewentualnie wieczorem na i z spaceru jeśli się gdzieś nie jedzie). W Polsce jest pełno takich dróg i chodzi się nimi i nikt nie robi problemu. Wg mnie większy problem z tymi schodami jest, jest droga w dół, ale też troszkę stroma, po operacji kolana może być problem..ale o tym już pisałam....

można i 4 razy oby nie o raz za dużo-dwa wypadki z jednego miejsca na turnus to nie problem a za dużo
Bartek1977
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek1977 » 27.06.2016 08:59

Strasznie mi przykro, że Vlaho odszedł.... :(
Tyle fajnych rzeczy pisaliście o Nim, że wybierałem się do Mlini na początku sierpnia i cieszyłem na możliwość poznania... ale już za poźno... Jak robiłem rezerwację 15 października, to Katarina (chyba synowa) przyjmowała i nic nie zapowiadało takiego końca. Ciekawy jestem, czy w Mlini jest pochowany i czy możnaby choć tak odwiedzić Vlaho? [*]
czekor68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) czekor68 » 27.06.2016 16:55

Tak szkoda Vlaha byłem u niego 3 razy.Zawsze żegnał mnie Rakiją. Podejrzewam że będzie pochowany w Mlini bo pochodził z niego.
Cześć jego pamięci.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 01.07.2016 14:58

OMG !
Ale mi doła zapodaliście. Jeszcze gorzej się czuję (przegrana Polaków w ćwierćfinale na Euro 2016).
Jeżeli będę kiedyś w okolicy Mlini ponownie to muszę odwiedzić Katicę i pójść na grób Vlaha :/

PS. jeszcze do dzisiaj pamiętam jak się ze mnie śmiał jak rozpalam grila i wziął się za to sam.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 22.07.2016 10:40

U Vlaho nie mieszkałem, ale z bardzo dużym szacunkiem wyrażał się o nim sąsiad.
(a przecież to konkurencja niby była...)
groszek82
Autostopowicz
Noclegi w okolicy Dubrownika

Nieprzeczytany postnapisał(a) groszek82 » 23.07.2016 12:02

Witam,czy możecie polecić mały apartament (z aneksem kuchennym i łazienką) w miejscu względnie spokojnym (wolelibyśmy, żeby to nie był duży dom wczasowy), chodzi o 3 osoby dorosłe plus dziecko. Chodzi nam o dobre miejsce wypadowe do Dubrovnika ale w miarę na uboczu, z fajną plażą. Będę bardzo wdzięczna za pomoc
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 10.08.2016 10:45

A czy posiadacie jakieś informacje o Villa Bellevue? Być może ktoś aktualnie jest w Mlini i chciałby mi pomóc, sprawdzić to miejsce?
sobolinek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sobolinek » 22.08.2016 22:09

Witajcie
Jakoś nie mogłam, nie miałam serca odwoływać naszych wakacji w Mlini w Erminii. Z kolanem jest już lepiej i myślę, że dam radę :) Jedziemy za 12 dni i już się nie mogę doczekać.
Mam pytanie do osób, które gościły u śp. Vlaha w apartamencie na parterze (choć pewnie w innych ap. jest podobnie). Chodzi mi o lodówkę, czy jest w niej osobny mały zamrażalnik? Na zdjęciu widać, że ma jedne drzwi i jest z tych niskich.
Pozdrawiam i dziękuję :)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 22.08.2016 22:52

sobolinek napisał(a):Chodzi mi o lodówkę, czy jest w niej osobny mały zamrażalnik? Na zdjęciu widać, że ma jedne drzwi i jest z tych niskich
Aż popatrzyłam na zdj. z 2011 r. Mieliśmy app. na samej górze, lodówka z tych jedno drzwiowych, ale w środku był taki zamrażalnik na 2/3 flaszki :D
sobolinek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sobolinek » 22.08.2016 23:00

Wielkie dzięki piekara114 :) Przy okazji sobie powspominałaś :) Super wiadomość, bo zamierzam troszkę zabrać prowiantu z PL żeby móc więcej pozwiedzać w Dubrowniku :)

A pamiętasz może, czy tam jest jakiś targ rybny lub zwykły?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Mlini za Dubrovnikiem - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies