Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mlini za Dubrovnikiem

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pyton
Cromaniak

Postnapisał(a) pyton » 25.04.2016 00:03

wojan napisał(a):A w Mlini jest tak :

Wydaje mi się, że to są fotki plaży w Srebreno a nie w Mlini :papa:
kibic hr
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kibic hr » 25.04.2016 06:20

Tak mi się wydaje ,że to plaża na którą jest najbliżej od legendarnego już pana Vlacho a leży ona faktycznie w Srebrenie.
czekor68
Cromaniak

Postnapisał(a) czekor68 » 25.04.2016 08:47

ja to już nigdy śmigać nie będę, a o sarence nawet nie marzę :) :) Ale wielkie dzięki za pocieszenie. Dobrze, że u Ciebie już kolano w porządku.
Co do plaż, to jakoś dam radę dojść, mam nadzieję :) Kwestia dobrej motywacji hehe i nie czuje się bólu.
Właśnie ten wielki plac budowy mnie najbardziej niepokoi, bo to chyba niedaleko Vlaha.

Z tymi moimi kolanami nie jest tak wesoło w poprzednim roku jak byłem na Pagu to musiałem jechać do Zadaru na punkcję bo tak mi spuchło że nie mogłem już chodzić.Wydaje mi się że plaża w Srebreno powinna być cicha bo Sheraton jest już użytkowany wielki plac budowy moze być w Kupari ale Cała Góra zasłania i powinna tłumić odgłosy.A co do tych schodów to naprawdę nikt cie nie będzie po nich gonił i na czas ich nie musisz zdobywać dasz rade.Udanych wakacji jesli będziesz u Vlaha pozdrów go i całą rodzinę w moim imieniu. Może za rok znowu zjadę na dół Dalmacji w tym roku znowu Pag mam jeszcze nie wszystko zwiedzone. :D
czekor68
Cromaniak

Postnapisał(a) czekor68 » 25.04.2016 08:50

kibic hr napisał(a):Tak mi się wydaje ,że to plaża na którą jest najbliżej od legendarnego już pana Vlacho a leży ona faktycznie w Srebrenie.

Tak po schodkach schodzi się na plażę w Srebreno.Patrząc w lewo zaczyna się Mlini cała reszta to już Srebreno.
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 25.04.2016 08:54

kibic hr napisał(a):Tak mi się wydaje ,że to plaża na którą jest najbliżej od legendarnego już pana Vlacho a leży ona faktycznie w Srebrenie.
Dokładnie tak. Plaża najbliższa dla Vlaho to właśnie granica Mlini i Srebrano.
kaeres
Cromaniak

Postnapisał(a) kaeres » 25.04.2016 09:39

Te schody od Vlaha do najbliższej plaży są faktycznie nieco dokuczliwe dla kogoś z takimi problemami z kolanami i ogólnie nogami.
Zdrowy człowiek w ogóle takich przeszkód nie zauważa. Moja wówczas 3 letnia córka śmigała po nich bezproblemowo.
Poza tym zależy kto i jak spędza czas na plażowaniu. Czy całe wakacje chodzi na tą samą plażę czy zwiedza różne.
Jeżeli tak jak w drugim przypadku to po prosty problem nie istnieje.
A szczerze powiedziawszy ta plaża na granicy Mlini i Srebreno zadka nie urywa i warto się wybrać do samych hoteli duchów bądź zejść sobie w lewo do Mlini.
gakako
Odkrywca

Postnapisał(a) gakako » 25.04.2016 10:32

We wrześniu ubiegłego roku już nie było tak wielkiego placu budowy :) centrum handlowe już było otwarte (ze sklepem CCC zresztą :D )
sobolinek
Odkrywca

Postnapisał(a) sobolinek » 25.04.2016 13:58

Dziękuję bardzo za cenne rady :) :) Jesteście wspaniali!!!

Vlaha oczywiście pozdrowię a wcześniej zrobię sobie listę od kogo :) bo trochę przyjaciół ma na cro.pl :)

Już się nie możemy doczekać września i tej jazdy, która jest dla nas super przygodą :)
jacek73
Cromaniak

Postnapisał(a) jacek73 » 25.04.2016 14:17

Witam witam :) tak sobie podczytuje te cenne rady i jak dobrze pójdzie to na początku czerwca będziemy wszak nie dokładnie w Mlini u Vlaha a troszeczkę dalej w Soline u Roberto to zaktualizuje informacje.I tez się nie możemy doczekać wyjazdu :)
Pozdrawiam Jacek :hut:
Bartek1977
Cromaniak

Postnapisał(a) Bartek1977 » 25.04.2016 14:35

Nie straszcie tymi schodami, bo moja żona jeszcze przeczyta, wyda się i będzie lipa :?
A przecież na koniec lipca meldujemy się również u Vlaho :D
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 25.04.2016 21:02

pyton napisał(a):
wojan napisał(a):A w Mlini jest tak :

Wydaje mi się, że to są fotki plaży w Srebreno a nie w Mlini :papa:

Wszystko to kwestia interpretacji ... :D Tablica z napisem Mlini przy Jadrance stoi na mniej więcej na wysokości środka tej plaży :D a poza tym na ostatniej fotce centrum Mlini gdzieś tam majaczy w dali ... :D :D :D

sobolinek napisał(a):Vlaha oczywiście pozdrowię a wcześniej zrobię sobie listę od kogo :) bo trochę przyjaciół ma na cro.pl :)

To i mnie , proszę , dopisz do tej listy, bo nie chwaląc się - Vlaho to moje odkrycie ... :D :D :papa:
sobolinek
Odkrywca

Postnapisał(a) sobolinek » 25.04.2016 21:18

Wiem, wiem wojan, że Vlaho to Twoje odkrycie :D
I jestem Ci bardzo wdzięczna za podzielenie się nim na forum :D :D :D
Jestem pewna, że będziemy zadowoleni z "Vlhowej" części naszych wakacji :D :D :D

Pozdrawiam ciepło w ten zimny wieczór. Brrr
amator33
Odkrywca

Postnapisał(a) amator33 » 25.04.2016 21:25

Mieszkałam kiedyś w Mlini w stronę Cavtatu w apartamencie nad hotelem Astralea, nad Jadranką. Był super, znaleziony przez agencję miejscową . Piętrowy domek, 4 apartamenty. Duży taras, figi na wyciągniecie ręki.Właścicielka nie mieszkała na miejscu tylko gdzieś w pobliżu, przychodziła zmieniać ręczniki. dała mi później namiar na siebie , który niestety zgubiłam, a szkoda, pamiętam tylko,że miała na imię Teresa.
figusek
Cromaniak

Postnapisał(a) figusek » 09.05.2016 11:33

Mam takie pytanie, czy ktoś z Was mógłby mi polecić apartament w Mlini, który znajduje się pod Jadranką? Cena za 2 osoby do 60e. Znalazłam Villa Barbara, co sądzicie o jej lokalizacji? Na bookingu w propozycjach znalazły się Apartments Tabain oraz Subrenum, ale ten drugi jest chyba nad Jadranką.. Niestety wyszukiwarka świeci pustkami, liczę na Waszą pomoc :papa:
pyton
Cromaniak

Postnapisał(a) pyton » 12.05.2016 23:44

Niestety nie odpowiem bezpośrednio na Twoje pytanie, bo nie widziałem tych apartamentów.
Villa Barbara niby niedaleko od morza ale do najbliższej plaży kawałeczek ( mi się nie podobała, jak ludzie wyjdą z hotelu to może być tłoczno ) a do centrum wzdłuż jadranki to zero przyjemności.
Apartments Subrenum też do plaż duży kawałek ( ale można iść w kierunku Mlini, Srebreno, Kupari ) a do centrum dojście ok.
W zeszłym roku do plaży w Kupari dojeżdżaliśmy autem, bo bambetli nie chciało się nosić pod pachami, ot taka fanaberia.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Mlini za Dubrovnikiem - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies