Dodaję, że w tamtym roku korzystając z zasobów forum wybraliśmy się do Promosten ..... i bylismy baaardzo zadowoleni .... tym razem szukamy czegos podobnego w pobliżu Dubrownika

Jacek
gakako napisał(a):Jaceł, dawajmy jedziemy do Mlini w ciemno 29.08. Przyda się jakiś kontakt od którego trzeba zacząć poszukiwania
mysza73 napisał(a):gakako napisał(a):Jaceł, dawajmy jedziemy do Mlini w ciemno 29.08. Przyda się jakiś kontakt od którego trzeba zacząć poszukiwania
Z czystym sumieniem mogę wysłać Cię do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link,
tylko nie wiem czy będzie miał wolny apartman.
wojan napisał(a):Yans napisał(a):Jestem (niestety) świeżo po urlopie (14-28.06) !
Dwa tygodnie spędzone w Milini u Vlaha. Mogę się tylko przyłączyć do grupy zadowolonych i szczerze polecić miejscówkę oraz gospodarza. I to nawet nie dla tego, że na dzień dobry dostaliśmy 2 zimne piwkaJakby ktoś miał pytania, to służę odpowiedziami w miarę możliwości. Bog !
wojan ====> Konoba Lanterna zaliczona i to nawet kilka razyCeny umiarkowane, jakość świetna. zarówno jedzenie, jak i obsługa. Na przykład, w żadnym innym miejscu nie widziałem, żeby podawano Black Risotto w wielkiej muszli ! Od razu inaczej smakowało
Cieszę się, że "grupa zadowolonych" ma nowego członkaJa dużym sentymentem i Vlaha i całą Zupę dubrovacką darzę już od lat
![]()
rock_is napisał(a):
Dzięki waszym postom również zajrzeliśmy do Lanterny, a "grupa zadolonych" ma o kilku członków więcej
Pyszna zupa pomidorowa, doskonałe muszle, świetne ryby z grilla, do tego obsługa w postaci "doświadczonych" Panów również na najwyższym poziomie. Nie zgadzam się z tym co napisał ktoś wyżej, że słabo mówią po angielsku.
Dla zainteresowanych wrzucę aktualne ceny z tablicy (sorki za słabą jakość, ale po zbliżeniu można rozczytać).
mysza73 napisał(a):gakako napisał(a):Jaceł, dawajmy jedziemy do Mlini w ciemno 29.08. Przyda się jakiś kontakt od którego trzeba zacząć poszukiwania
Z czystym sumieniem mogę wysłać Cię do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link,
tylko nie wiem czy będzie miał wolny apartman.
sobolinek napisał(a): Moje pytanie brzmi czy te schody są bardzo wysokie (stopnie) i czy da się je obejść? Na googlach widziałam drogę, ale też dość stromą...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje