jakubah napisał(a):jak ktoś może to raczej w tym roku Kupari i Srebreno wykreślić z planów- wielki plac budowy Mlini norma i ok
kibic hr napisał(a):W tym roku jeszcze raz Baska Voda ale w przyszłości planuje zakotwiczyć blisko Dubrownika i Mlini byłoby fajnym rozwiązaniem. Apartamenty u tego pana Vlaha cieszą się sporym powodzeniem więc pewnie to sprawdzona i solidna meta. Mnie bardziej od bliskości jadranki niepokoi ewentualny dojazd pod kwaterę bo podobno jest wąski i nie wiem czy moim kombikiem nie musiałbym się jakoś mocno nagimnastykować. Nie ukrywam,że swobodny wjazd i wyjazd z parkingu to dla mnie ważne rzeczy w szukaniu noclegów.
kibic hr napisał(a): Mnie bardziej od bliskości jadranki niepokoi ewentualny dojazd pod kwaterę bo podobno jest wąski i nie wiem czy moim kombikiem nie musiałbym się jakoś mocno nagimnastykować. Nie ukrywam,że swobodny wjazd i wyjazd z parkingu to dla mnie ważne rzeczy w szukaniu noclegów.
ryszard22 napisał(a):
Mieszkając w nowym domu u Vlaho możesz parkować na parkingu na tym przy ulicy, tam gdzie ciasno to wjeżdżasz tylko żeby się rozpakować i spakować.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje