Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mlini za Dubrovnikiem

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
katypriv
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) katypriv » 03.06.2014 10:09

Czekor
Dzięki za podpowiedź, my niestety chcemy lecieć w terminie 17.08-31.08.
Yans
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yans » 06.06.2014 15:44

Czy ktoś będzie u Vlaha w terminie 14-28 czerwiec ?
swosmax
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) swosmax » 09.06.2014 09:26

Razem ze znajomymi (w sumie 6 osób) planujemy krótki pobyt w Dubrovniku właśnie w terminie 15-17 czerwca. Napisałem do Vlaha ale szczerze wątpie żeby łatwo było coś znaleźć szczególnie że tylko na 2 noce, więc chyba pozostanie spontaniczne szukanie na miejscu.
Yans
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yans » 10.06.2014 09:12

Czy ktoś pamięta przykładowe ceny dań w restauracji w Mlini, np. w Konobie ?
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 10.06.2014 09:16

W Milini raczejubogo pod tym względem(2012 rok). Jest coś fastfoodowego przy plaży w Srebreno, a Mlini jakieś 2,3 restauracje bardziej i konoba na granicy Mlini-Srebreno. Osobiście nie korzystałam, bo zwykle wieczorki były w rozjazdach po okolicy. Ale właśnie uderzyło mnie to, że nie było ich dużo.
Yans
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yans » 10.06.2014 09:55

Do konoby Lanterny pewnie się wybierzemy. Niestety na ich stronie nie ma cen w menu ;) Ale jestem ciekaw ile mniej więcej kosztowały dania rok temu ?
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 24.06.2014 12:44

Sprawa mobilnego internetu i wykupienia ew. startera.
Toczy się rozmowa w odpowiednim dziale ale pytam tutaj dlatego, że są tutaj stali bywalcy Zupy Dubrovackiej.
Z jakiego operatora korzystaliście na miejscu ?
TELE2 z tego co widzę ma słaby zasięg w tych rejonach. Tylko najwolniejszy zasięg 2G.

PS. czy u Vlaha Brcicia wifi śmiga jak należy ? (szczególnie w apartamentach tych dolnych z ogródkiem).
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 24.06.2014 12:58

kaeres napisał(a):Sprawa mobilnego internetu i wykupienia ew. startera.
Toczy się rozmowa w odpowiednim dziale ale pytam tutaj dlatego, że są tutaj stali bywalcy Zupy Dubrovackiej.
Z jakiego operatora korzystaliście na miejscu ?
TELE2 z tego co widzę ma słaby zasięg w tych rejonach. Tylko najwolniejszy zasięg 2G.

PS. czy u Vlaha Brcicia wifi śmiga jak należy ? (szczególnie w apartamentach tych dolnych z ogródkiem).

Mieszkałem w apartamentach górnych (dokładnie nr 6) i wifi działało ale tylko w okolicy okna. Dolne apartamenty powinny mieć lepszy zasięg. :papa:
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 24.06.2014 13:04

Się porobiło nie :)
Martwimy się o wifi i sieć mobilną :P
Ale jak sobie przypomnę jak 2 lata temu by mi się przydała jakakolwiek sieć wifi to aż wręcz teraz szukałem z wifi, a mogło by być bez klimy :P
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.06.2014 13:08

Bez klimy, z samym wentylatorem, było porażką.
Muszą Chorwaci zacząć podnosić standard, ale nie za 10-20 juro więcej/dzień.
Kiedyś za klimę było +5 więcej i to było akceptowalne.
arek_sosnowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek_sosnowiec » 24.06.2014 13:20

Klimatyzacja coraz częściej jest standardem na kwaterach. Oczywiście koszt jej użycia gdzieś tam w cenie jest ujęty. Wolę jednak dopłacić i mieć apartament z klimą (nawet jeżeli miałbym jej nie używać) niż tańszy apartament bez klimy. Na starość człek się taki wygodny robi :D
A wifi na wakacjach - ważna rzecz :wink:
Choćby sprawdzić pogodę na jutro (można zaplanować wycieczka czy plaża), poczytać o miejscu które jutro zamierzacie zwiedzić, podzielić się z użytkownikami Cro.pl "na gorąco" wrażeniami z miejsca i takie tam.
Ja tam też wolę mieć neta ...
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 24.06.2014 19:53

kaeres napisał(a):PS. czy u Vlaha Brcicia wifi śmiga jak należy ? (szczególnie w apartamentach tych dolnych z ogródkiem).

W zeszłym roku śmigało nieźle i dwa lata temu też ... :D :papa:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 24.06.2014 20:03

Yans napisał(a):Do konoby Lanterny pewnie się wybierzemy. Niestety na ich stronie nie ma cen w menu ;) Ale jestem ciekaw ile mniej więcej kosztowały dania rok temu ?

Obrazek

Cennik z 2012 r.

:D :papa:
Yans
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yans » 30.06.2014 09:44

Jestem (niestety :() świeżo po urlopie (14-28.06) !
Dwa tygodnie spędzone w Milini u Vlaha. Mogę się tylko przyłączyć do grupy zadowolonych i szczerze polecić miejscówkę oraz gospodarza. I to nawet nie dla tego, że na dzień dobry dostaliśmy 2 zimne piwka :D Jakby ktoś miał pytania, to służę odpowiedziami w miarę możliwości. Bog !

wojan ====> Konoba Lanterna zaliczona i to nawet kilka razy :) Ceny umiarkowane, jakość świetna. zarówno jedzenie, jak i obsługa. Na przykład, w żadnym innym miejscu nie widziałem, żeby podawano Black Risotto w wielkiej muszli ! Od razu inaczej smakowało :)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 30.06.2014 19:45

Yans napisał(a):Jestem (niestety :() świeżo po urlopie (14-28.06) !
Dwa tygodnie spędzone w Milini u Vlaha. Mogę się tylko przyłączyć do grupy zadowolonych i szczerze polecić miejscówkę oraz gospodarza. I to nawet nie dla tego, że na dzień dobry dostaliśmy 2 zimne piwka :D Jakby ktoś miał pytania, to służę odpowiedziami w miarę możliwości. Bog !

wojan ====> Konoba Lanterna zaliczona i to nawet kilka razy :) Ceny umiarkowane, jakość świetna. zarówno jedzenie, jak i obsługa. Na przykład, w żadnym innym miejscu nie widziałem, żeby podawano Black Risotto w wielkiej muszli ! Od razu inaczej smakowało :)

Cieszę się, że "grupa zadowolonych" ma nowego członka :) Ja dużym sentymentem i Vlaha i całą Zupę dubrovacką darzę już od lat :D :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Mlini za Dubrovnikiem - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone