Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mlini za Dubrovnikiem

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
czekor68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) czekor68 » 23.03.2014 08:52

To dawaj Czesiu te foty ... :D :papa:

Jak uda mi się znaleźć więcej czasu to przejrzę płytki i coś zamieszczę.
Teraz jestem w trakcie wymiany płotu i tak tylko na szybko zaglądam na forum.Może dziś coś poszukam ale nie obiecuje bo jestem też zapalonym kibicem sportowym a dziś są praktycznie cały dzień ciekawe wydarzenia :D .
czekor68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) czekor68 » 23.03.2014 09:58

Aparat jaki posiadam i moje zdolności pozwoliły zrobić mi tylko takie ujęcia ale pokazują już nie istniejące miejsce które jeszcze 2 lata temu stało.Zaczynam od strony plaży potem będą widoki z dachu i ten hotel od zewnatrz i głównego wejścia..Wewnętrznych pokoi zdjęć nie robiłem i teraz żałuje zaintrygowała mnie tylko mydelniczka w łazience i sejf w recepcji.
To tak na szybko co mi się udało znaleźć.

,
Załączniki:
DSCF0010.JPG
A to jedna z willi jaka stoi tuż przy plaży w Srebreno.
DSCF0024.JPG
DSCF0023.JPG
DSCF0022.JPG
DSCF0021.JPG
DSCF0020.JPG
DSCF0017.JPG
To ta mydelniczka przy prysznicu po którym już nic nie zostało
DSCF0016.JPG
DSCF0019.JPG
DSCF0015.JPG
DSCF0018.JPG
DSCF0026.JPG
DSCF0025.JPG
DSCF0013.JPG
DSCF0011.JPG
czekor68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) czekor68 » 23.03.2014 11:33

Jeszcze kilka fotek z Mlini.
Załączniki:
IMG_0146.JPG
Schody z plaży w Srebreno do przjścia przez Jadrankę do ap. Vlaha
IMG_0265.JPG
Tuż za Kościołem w Mlini nowy kompleks hotelowy z basenem który powstał w zeszłym roku.
IMG_0244.JPG
Wąskie plaże w drodze do Mlini
DSCF0006.JPG
Skałki z miejscami do plażowania w drodze do Kupari
IMG_0207.JPG
cd. skałek
IMG_0138.JPG
Tak wygląda przejście przez Jadrankę od apartamentów Vlaha w stronę plaży do Srebreno i do Mlini.
Ja i Vlaho.JPG
Ja i właściciel Vlaho przed jego domem.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.03.2014 12:49

Dzięki Czesiu - fajne foty :D
Baribal_76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baribal_76 » 24.03.2014 20:53

Dzieki za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi, śledzimy cały czas wątek. Już sie nie możemy doczekać na wrzesień...
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 25.03.2014 10:32

Andy też się zastanawiałem nad opcją czerwonej strzałki z Twojego screena.
Ładne apartamenty (niestety w dogodnym mi terminie był dostępny tylko ten najmniejszy z 3 dostępnych).
Lecz ktoś mi podpowiedział, że do plaży jest spory kawał drogi.
Gorzej z powrotem bo długo pod górkę.

Za tą miejscówką przemawia spory plac w okół domu dla biegających dzieciaków. Siadasz sobie na tarasie, a dzieciaki biegają i masz spokój.
kibic hr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kibic hr » 25.03.2014 10:53

Ktoś pisał na forum że podjeżdżali na parking pod hotelem Astarea i stąd chodzili na plażę a ten hotel leży niedaleko od tej lokazlizacji z czerwoną strzałką. Jak już pisałem Mlini to moje przyszłościowe marzenie- no chyba że się rozczarujemy Chorwacją. Jeśli jednak dane będzie mi tam pojechać to wpadł mi w oko apartament blisko tej strzałki pod numerem 14 i też się zastanawiam jak wygląda dojście lub dojazd na plaże.
andy_n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andy_n » 28.03.2014 14:38

Dzięki kaeres i kibic hr za Wasze głosy.
Ja już zrobiłem rezerwację w tym domu pod czerwoną strzałką i nawet poparłem to wpłatą zaliczki.
Według zapewnień właścicielki do plaży jest max. 300 m. Moja rodzina spokojnie poradzi sobie też i z 500 m 8)
Tylko pewna niedogodnością mogą być te schodki. Kto wie, może skorzystam z podpowiedzi kibic hr i będziemy podjeżdżać pod hotel Astarea.
A może jeżeli będę już musiał wsiąść w samochód to może pojedziemy na plaże do Srebreno. Zobaczymy na miejscu co i jak.
czekor68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) czekor68 » 28.03.2014 16:31

Te plaże są bardzo blisko siebie więc tyle przejdziecie.
kibic hr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kibic hr » 28.03.2014 16:36

W takim razie życzę udanego urlopu i jak już wrócisz to czekamy na relacje- jak to faktycznie jest z tym dojściem czy też dojazdem i jak wygląda okolica apartmana no i oczywiście czy on sam jest wart polecenia. My z żoną i synkiem na swój debiut w Chorwacji wybraliśmy Baśką Vodę i miałem zamiar zrobić wycieczkę do Dubrovnika a jak zacząłem przeglądać wątki to trafiłem na Mlini i Zupę Dubrovacką to stwierdziłem że jeden dzień to za mało i już myślę o przyszłym sezonie by tam zakotwiczyć na dłużej. W lipcu będziemy poznawać uroki Makarskiej Riviery.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 31.03.2014 14:25

kibic hr napisał(a): W lipcu będziemy poznawać uroki Makarskiej Riviery.

Coś pięknego. Do zwiedzania masz wiele wspaniałych miejsc. Czasami aż urlopu brakuje na środkową Dalmację.
rita
Turysta
kwatera w Mlini

Nieprzeczytany postnapisał(a) rita » 29.05.2014 17:24

Witam. Pierwszy raz wyjezdzam do Chorwacji odpocząć, zwiedzić i pomalować akwarelka piękne pejzaży...
Spokojne miejsce z ładnymi widokami- mile widziane.
Być może ma kto namiary na niedrogą kwaterę w Mlini koło Dubrownika ???
Uprzejmie proszę o kontakt . e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl albo na Prywat.
Serdecznie pozdrawiam, Rita :)
katypriv
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) katypriv » 03.06.2014 09:36

Witam
Czy ktoś mógłby, proszę polecić mi jakiś apartament w Mlini, niestety polecany przez Wojana Vlaho ma już wszystko pozajmowane. Szukamy czegoś dla dwóch osób, najlepiej z małym aneksem kuchennym.
Dziękuję bardzo !!
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.06.2014 09:39

Cavtat fajniejszy. Drożej do Dubrovnika o 15 kun autobusem.
:mrgreen:
czekor68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) czekor68 » 03.06.2014 10:04

Kiedy chcesz jechać bo mnie zwolnił sie jeden apartament ale tylko na 6 dni u Vlaha znajomi moi zrezygnowali.
Termin od 6.07-11.07.2014(6 nocy) .Apartament nr 4 na pierwszym piętrze.Jeśli ktoś jest chętny to powoływać się na wolny apartament od Czesława.Wczoraj wysłałem maila o rezygnacji.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Mlini za Dubrovnikiem - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone