mysza73 napisał(a):dawaj mi coś "na obcasie"
Gargano może być?
Warto...
mysza73 napisał(a):Jutro pójdziemy zobaczyć, jak tam "nasz Cromaniacki bisnes" się prezentuje
tony montana napisał(a):Mycha, a tak nieśmiało zapytam, czy BĘDĄ JAKIES LAZURY?
Bo TAKI kolor wody mam w Rewie w Bałtyku
mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):mysza73 napisał(a):dawaj mi coś "na obcasie"
Gargano może być?
Warto...
Dalej ... ma być "obcas"
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Nasze schodki na plażę, ja naliczyłam 131
Schodki do góry, też naliczyłam 131
Weźźźźź ! Ja miałam 37 ... Na tych Twoich prawie ducha wyzionęłam .
Lednice napisał(a):Teledysk straszny, muzyka jeszcze gorsza,
ale Kupari jest tam faktycznie pokazane
maniust napisał(a):Smutna fotka widać pozostałości po latach 90-tych.
Potter napisał(a):
Weźźźźź ! Ja miałam 37 ... Na tych Twoich prawie ducha wyzionęłam .
Violette napisał(a):Mlini to faktycznie koniec świata, ale obcas, to już czwarty świat. Mało kto dociera dalej, niż do Bari.
rysiek_r74 napisał(a):dobrze, że w drodze powrotnej liczba schodków się zgadzała
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Jutro pójdziemy zobaczyć, jak tam "nasz Cromaniacki bisnes" się prezentuje
Mam nadzieję, że dopilnowałaś naszych kolegów w pracy czy nie zabardzo się w te upały lenili i zbyt mocno z piwniczką się zaprzyjaźniali ...Ja w tym roku miałam zdecydowanie nie po drodze, aby wpaść na niezapowiadaną kontrolę...
piekara114 napisał(a):A co się dzieje z tym obiektem?
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):mysza73 napisał(a):dawaj mi coś "na obcasie"
Gargano może być?
Warto...
Dalej ... ma być "obcas"
Może Gallipoli?
piekara114 napisał(a):Mysza lepiej śpij dłużej, bo coś Ci na liczenie padło, tyle to w połowie było.....
Schodków było prawie 31, a dokładnie 231...Codziennie z Młodym liczyliśmy, czasami tylko było o 2 więcej lub mniej, ale to błąd statystyczny jak podesty liczyć....
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Jutro pójdziemy zobaczyć, jak tam "nasz Cromaniacki bisnes" się prezentuje
Mam nadzieję, że dopilnowałaś naszych kolegów w pracy czy nie zabardzo się w te upały lenili i zbyt mocno z piwniczką się zaprzyjaźniali ...Ja w tym roku miałam zdecydowanie nie po drodze, aby wpaść na niezapowiadaną kontrolę...
A ten nasz to jest Grand ,
bo znowu wyjdzie jak z tymi schodkami na plazę .
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):A co się dzieje z tym obiektem?
Jakoś go nie zlokalizowałam
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Może Gallipoli?
Poproszę
mysza73 napisał(a):nie robiły one na mnie specjalnego wrażenia ,
wszak byłam ich świadoma i przez 3 miesiące pracowałam nad kondycją na siłce .
piekara114 napisał(a):Brzydko, nie przygotowałaś się do wyjazdu Wszystkie są nasze
piekara114 napisał(a):Na tej plazy co zdjęcia dałaś, to patrząc od strony morza był po lewej stronie, jeszcze przed tym obiektem, co go przygarnąć chciałaś...
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Może Gallipoli?
Poproszę
Musisz mi dać chwilę na złapanie tego kontaktu, więcej na priv...
mysza73 napisał(a):Już wiem ... remontują go, jest ogrodzony brzydkim płotem ... a za nim ... masakra jakaś
Kasia i Krzyś napisał(a):nie mamy nawet własnych zdjęć z Mlini, zrobiliśmy tam dosłownie jedno, bo aż aparatu nie chciało się wyciągać z plecaka
Powrót do Nasze relacje z podróży