mysza73 napisał(a):GOLDEN napisał(a):Oczekuję...a nawet żądam mały suplement..może być fotka np.Czarnych Radom...
Specjalnie for you
pana przy koszyku rozpoznajesz?
Dzięki.
Wiesz.....jakoś nie bardzo...
Pewnie jakiś Bułgar.
GOLDEN napisał(a):mysza73 napisał(a):GOLDEN napisał(a):Oczekuję...a nawet żądam mały suplement..może być fotka np.Czarnych Radom...
Specjalnie for you
pana przy koszyku rozpoznajesz?
Dzięki.
Wiesz.....jakoś nie bardzo...
Pewnie jakiś Bułgar.
Bartek1977 napisał(a):Ty to Mysza zawsze się na wyjazdach czy to krótszych czy dłuższych sprawdzasz jako kapitalny organizator i przewodnik
GOLDEN napisał(a):Bartek1977 napisał(a):PS. a Raul coś włosy se na czarno ufarbował
Ooo właśnie to mnie zmyliło...
jacek73 napisał(a):Witam
Świetna relacja na pewno wiele z niej skorzystamy w roku przyszłym Dzięki
doczytałem nawet ze nocowaliście w Słowenii tam gdzie i my zamierzamy się zatrzymać,szukałem noclegu
na objeździe autostrady i ten znalazłem raczej z niego skorzystamy
Pozdrawiam Jacek
tony montana napisał(a):Mycha
JEŚLI będę jeszcze jechał do CRO (a chciałbym bardzo!), to na pewno w te rejony
No, ewentualnie do Orebicza
Wtedy po raz kolejny sięgnę do tej pięknej relacji
Jak zwykle pierwsza klasa, super narracja i w ogóle NAJ
Magdalena S. napisał(a):To już naprawdę koniec
Tak myślę, że chyba zbyt krótko byliście, bo i relacja jakaś przykrótka...
Jak zawsze świetnie mi się czytało
Do następnego
Mikeee napisał(a):no rzeczywiście nic dodać nic ująć
Oprócz Dubrownika, Kupari, no i mojej ulubionej zatoki kotorskiej miejsca, w których byłaś są mi obce.
...ale fajne
jeśli jeszcze wziąć pod uwagę przemieszczanie się między nimi gulgoczącym potworem to zadowolenie murowane.
Nieprawdaż?
Potter napisał(a):No to i ja dziękuję za wspaniałą, cudowną i takie tam ... relację .
...
tony montana napisał(a):Mycha chyba stwierdzila ze juz naprawde koniec relacji....i milczy wymownie
Pani Potter jednak chyba odpowie ....albo ja odpowiem: JA SOBIE WYOBRAZAM przyszly rok bez relacji Mychy z CRO....
Albowiem Mysz nasza pojechac ma zamiar w .....hmm....ROWNIE UROKLIWE MIEJSCA ....hmmm jak te ostatnio pokazywane
Potter napisał(a):No wiem, że jedzie do buta. Nawet jej kwaterkę wybierałam . Ale nie wyobrażam sobie, żeby nie wygospodarowała paru dni w CRO . Pewne rzeczy są w życiu święte .
Powrót do Nasze relacje z podróży