mysza73 napisał(a):Na tą rezydencję (opuszczoną ) Pani Potter ostrzy sobie pazurki ...
Idę zajrzeć, czy by ją nie ubiec ...
Nie ma opcji, za późno...
Ja już ją sobie dawno zaklepałam
Tylko puki co, zawartość skarbonki mizerna
mysza73 napisał(a):Na tą rezydencję (opuszczoną ) Pani Potter ostrzy sobie pazurki ...
mysza73 napisał(a):Ja Trebinje wypatrzyłam jakiś czas temu u Wojtka ,
fakt bardzo urokliwe miejsce ... no i most ... piękny ,
ale raczej nie będzie to ulubione miejsce tegorocznych wakacji ... bo były jeszcze piękniejsze .
tony montana napisał(a):A do Arboretum nie doszliście?
tony montana napisał(a):Fajna ta ekipa z Radomia - tzn FAJNE AUTO MAJĄ!
gusia-s napisał(a):A my Trsteno niestety musieliśmy odpuścić Lało jak z cebra i pojechaliśmy dalej w stronę słońca a jak wracaliśmy było już ciemno
Lednice napisał(a):Fajne to Mlini
Chodzi mi po głowie na następny rok, m.in. dzięki tej relacji
Zobaczymy, w każdym razie relacja bardzo treściwa
Jak zawsze u myszy
a to ja napisał(a):Myszo
W letniej willi w Arboretum wisiał żółty kask Boba Budowniczego a w nim ... jaskółka/jerzyk zrobiła sobie gniazdko. Drzwi do willi - z tego tytułu - były otwarte, a mamuśka wylatywała i wlatywała co chwilę, nosząc jedzonko dla swoich maluchów
a to ja napisał(a):P.s. pływaliśmy za bramą po schodkach, ja też (pierwszy i ostatni raz na tym wyjeździe)
GOLDEN napisał(a):tony montana napisał(a):
Fajna ta ekipa z Radomia - tzn FAJNE AUTO MAJĄ!
Zgadzam się z Tonym...
kkra napisał(a):Jestem dopiero w połowie relacji!
Magdalena S. napisał(a):mysza73 napisał(a):Na tą rezydencję (opuszczoną ) Pani Potter ostrzy sobie pazurki ...
Tylko puki co, zawartość skarbonki mizerna
piekara114 napisał(a):Fajna ta rezydencja. A co w niej planujecie zrobić? I kto w końcu planuje ją kupić? Jak się nie dogadacie, to ja w ciemno kupuję...
san95 napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja Trebinje wypatrzyłam jakiś czas temu u Wojtka ,
fakt bardzo urokliwe miejsce ... no i most ... piękny ,
ale raczej nie będzie to ulubione miejsce tegorocznych wakacji ... bo były jeszcze piękniejsze .
Wypada mi zaliczyć Trebinje do jednego z większych przeoczeń zeszłorocznych wakacji. Stacjonując w Małym Stonie wybraliśmy się w jaskini Vjetrenica koło Zavali w BIH, by potem obrać na kurs MNE i Kotor, beztrosko mijając Trebinje i jeszcze zaliczając wtopę na przejściu granicznym Aranđelovo - Vučija, dostępnym - jak się okazało - tylko dla localsów. Czyli do powtórki
Przy okazji - czy ktoś śledzi losy projektu odbudowy kolei w dolinie Trebiśnicy? http://www.aecom.com/Where+We+Are/Europ ... erzegovina
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):a to ja napisał(a):Myszo
W letniej willi w Arboretum wisiał żółty kask Boba Budowniczego a w nim ... jaskółka/jerzyk zrobiła sobie gniazdko. Drzwi do willi - z tego tytułu - były otwarte, a mamuśka wylatywała i wlatywała co chwilę, nosząc jedzonko dla swoich maluchów
Nie zwróciłam uwagi ,
chyba za bardzo kombinowałam skąd by tu kasę na tą chatę wziąć .a to ja napisał(a):P.s. pływaliśmy za bramą po schodkach, ja też (pierwszy i ostatni raz na tym wyjeździe)
Tam taki fajny basenik był .
mysza73 napisał(a):Magdalena S. napisał(a):mysza73 napisał(a):Na tą rezydencję (opuszczoną ) Pani Potter ostrzy sobie pazurki ...
Tylko puki co, zawartość skarbonki mizernapiekara114 napisał(a):Fajna ta rezydencja. A co w niej planujecie zrobić? I kto w końcu planuje ją kupić? Jak się nie dogadacie, to ja w ciemno kupuję...
Dziewczyny, to może my to kupimy na spółkę ... Crobabskie imprezki będziemy tam urządzać
a to ja napisał(a):
Tak jak nie doszłam do rezydencji - nie wiedziałam, że jest opuszczona i do wzięcia (upał wtedy był niesamowity: aż mnie wepchnął do wody )
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):
Dziewczyny, to może my to kupimy na spółkę ... Crobabskie imprezki będziemy tam urządzać
Ja jestem za.. Chłopy też się przydadzą.... będą zapasy donosić
mysza73 napisał(a):a Ty już wróciłaś, czy z Cro nadajesz
W Primarku poszalałaś
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):
No dobra ... niech będzie impra z chłopami ,
mysza73 napisał(a): A jaskinia Vjetrenica fajna?
bo się zastanawiałam czy by nie pojechać ... ale i tak czasu zabrakło .
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):
No dobra ... niech będzie impra z chłopami ,
Powrót do Nasze relacje z podróży