Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MLINI - nic dodać, nic ująć!

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 12.08.2015 13:16

@maslinka, w sumie w 2 najfajniejszych miejscach w regionie Dubrovnika nie byłaś.
Masz po co wracać.
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 12.08.2015 13:29

Mycha, wszystko już nadrobiłam i będę na bieżąco :D .

Afera z łapówką - całkiem w moim stylu :lol: , aż się dziwię, że przytrafiła się właśnie Tobie 8) .

Co do cygańskiej sukienki - to może jest na gumkę ? Chętnie pożyczę. Lubię takie długaśne :mrgreen: .

mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 12.08.2015 13:47

maslinka napisał(a):Konavoske Stijene - cudne miejsce 8O :D Muszę tam kiedyś być!

Na Srdzie też nas nie było... Oj kusisz, Mycha, kusisz. A ja widzę, że mam z Południową Dalmacją rachunki do wyrównania :D

A skoro już się przerzuciliście na apartmany ... to tylko do Vlaho, ma taki jedem mały, w sam raz dla Was :smo:

figusek napisał(a):Kurde, widzę SRD i nie dowierzam, my dojechać przez remonty nie mogliśmy, staliśmy potem w gigantycznym korku i niestety wspomnienia z Dubro nie są pozytywne...

My mieliśmy szczęście, bo następnego dnia zamknęli drogę do Bosanki - asfalt kładli :? ,
ale kilka dni później Ryszardy byli i mówili, że wszystko ok 8) .

kaeres napisał(a):@maslinka, w sumie w 2 najfajniejszych miejscach w regionie Dubrovnika nie byłaś.
Masz po co wracać.

Takich miejsc jest jeszcze kilka :mrgreen:

Potter napisał(a):Mycha, wszystko już nadrobiłam i będę na bieżąco :D .

Noooooo łeeeeelkam, ile można w Orebiczu siedzieć :roll: :evil: :wink:

Potter napisał(a):Afera z łapówką - całkiem w moim stylu :lol: , aż się dziwię, że przytrafiła się właśnie Tobie 8) .

No ja też zachodzę w głowę :roll:

Potter napisał(a):Co do cygańskiej sukienki - to może jest na gumkę ? Chętnie pożyczę. Lubię takie długaśne :mrgreen: .

A idź w cholerę ... wszystko mi się gotowało ... to nie na tegoroczne upały :roll: :lol:

Potter napisał(a):Avatarek - MIODZIO !

:boss:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 12.08.2015 14:16

Melduję,że już zdjęcia się ładują!
Bardzo ładne foti, ja tylko raz widziałem Dubrownik niestety....

Aleście laski z nowymi avatarkami poszalały! (Mycha, Maslinka), a co z Potter? ;)
Piekara? Pozostałe dziewczyny?

ZMIENIAĆ AVATARKi! ;)
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 12.08.2015 14:28

tony montana napisał(a):
Aleście laski z nowymi avatarkami poszalały! (Mycha, Maslinka), a co z Potter? ;)

ZMIENIAĆ AVATARKi! ;)

A Ty na co czekasz :roll: ,
może znajdziesz z jedno zdjęcie, które by się nadało na avatarek :smo: .
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 12.08.2015 14:37

Witam. Super relacja. fajnie się czyta , taka fajna atmosfera. Pozdrawiam.
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 12.08.2015 14:45

figusek napisał(a):Kurde, widzę SRD i nie dowierzam, my dojechać przez remonty nie mogliśmy, staliśmy potem w gigantycznym korku i niestety wspomnienia z Dubro nie są pozytywne...

My mieliśmy szczęście, bo następnego dnia zamknęli drogę do Bosanki - asfalt kładli :? ,
ale kilka dni później Ryszardy byli i mówili, że wszystko ok 8) .

No i właśnie my trafiliśmy na dzień, w którym kładziono asfalt... :-( była wytyczona tylko trasa dla pieszych, autem nie dało rady :-(
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 12.08.2015 15:35

mysza73 napisał(a):
tony montana napisał(a):

ZMIENIAĆ AVATARKi! ;)

A Ty na co czekasz :roll: ,

Ja nie zmieniam. Ten co mam jest charakterny
;)
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 12.08.2015 16:29

mysza73 napisał(a):A Ty na co czekasz :roll: ,

... właśnie ! Np. zdjęcie z lazurem albo szeroką plażą :smo: :oczko_usmiech: ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.08.2015 17:03

Będzie zwiedzanie tego co na dole :?: 8)

Obrazek
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 12.08.2015 18:38

Długo mnie nie było na forum i widzę, że sporo przegapiłam, ale właśnie nadrabiam zaległości, więc zostawiam ślad po sobie, co by mi relacja już nie zginęła :D
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 13.08.2015 09:59

mirasowski napisał(a):Witam. Super relacja. fajnie się czyta , taka fajna atmosfera. Pozdrawiam.

Zapraszam :P ,
bo gdzie miłe towarzystwo, to i miła atmosfera :oczko_usmiech: .

figusek napisał(a):
No i właśnie my trafiliśmy na dzień, w którym kładziono asfalt... :-( była wytyczona tylko trasa dla pieszych, autem nie dało rady :-(

No to pech :( ,
ale macie pretekst żeby wrócić :wink: .

tony montana napisał(a):Ja nie zmieniam. Ten co mam jest charakterny
;)

Potter napisał(a):
mysza73 napisał(a):A Ty na co czekasz :roll: ,

... właśnie ! Np. zdjęcie z lazurem albo szeroką plażą :smo: :oczko_usmiech: ...

O to to ... Potter dobrze gada ... klimat Peljescza jej służy :oczko_usmiech: .

Lednice napisał(a):Będzie zwiedzanie tego co na dole :?: 8)

Coś tam będzie :? :wink:

agata26061 napisał(a):Długo mnie nie było na forum i widzę, że sporo przegapiłam, ale właśnie nadrabiam zaległości, więc zostawiam ślad po sobie, co by mi relacja już nie zginęła :D

Mile widziany taki ślad :D .
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 13.08.2015 11:03

Odcinek 8: 24 lipca 2015: Dubrownik 8)

Zwiedzanie Dubrownika mieliśmy w planach innego dnia ... no ale skoro już byliśmy tak blisko ... i nie mieliśmy nic innego do roboty ... to pojechaliśmy ...
Naiwnie myślałam, że wieczorem w Dubrowniku będzie nieco chłodniej :oops: ... niestety ... było chyba jeszcze bardziej gorąco niż wtedy, kiedy byliśmy w ciągu dnia ...
No ale skoro już byliśmy wieczorem, myślałam, że zobaczę bardzo klimatycznie oświetlone uliczki ... i to niestety nie do końca się udało ... bo kiedy weszliśmy na Stradun ... nastąpiła awaria prądu :roll: , ale mamy wejście, co 8O :mrgreen: .
Większość sklepików przestało działać, w knajpkach też za wesoło nie było, bo widziałam kucharzy stojących na ulicach, przed swoimi lokalami ... no ale co tam ... idziemy ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chłopaki całkiem nieźle dawali sobie radę bez nagłośnienia :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kiedy już traciliśmy nadzieję na jakieś światełko ... prąd wrócił ... jak się potem okazało, tylko po prawej stronie Straduna ... ale my całe szczęście byliśmy po "właściwej stronie mocy" :lol: .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kiedy wróciliśmy pod Fontannę Onufrego okazało się, że po lewej stronie cały czas panują egipskie ciemności ... czyli jednak w tym pechu mieliśmy trochę szczęścia :wink:

Obrazek

Było już coś koło 23 a upał cały czas był straszny ... i wtedy mąż odmówił kolejnej wizyty w Dubrowniku, no i z mojego wejścia na mury znowu nici ...
Ale tak prawdę mówiąc, ja też nie miałam za bardzo ochoty na kolejną wizytę w Dubrowniku ... a na mury jeszcze wejdę ... wiosną ... jak przylecę do Vlaho samolotem :oczko_usmiech: .

W następnym odcinku pokażę w końcu to "strasznie brzydkie" Mlini :smo: :oczko_usmiech: :papa:
Ostatnio edytowano 13.08.2015 15:29 przez mysza73, łącznie edytowano 1 raz
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 13.08.2015 12:18

Bardzo klimatyczny nocą ten Dubrownik. 8)
Może to zasługa modelek :?: :smo: :wink:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 13.08.2015 12:34

mysza73 napisał(a):Obrazek

Obrazek

Fajne klimaty w tym Dudrowniku :P . (Mój mąż zawsze mówi Trowgir :oczko_usmiech: )...
Ale być pińcet razy w tym mieście i nie wejść na mury to już WYCZYN ! Szacuneczek 8) !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

MLINI - nic dodać, nic ująć! - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone