Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mleko na Corwacji

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 17.06.2009 22:45

tturek napisał(a):Weź no jeszcze raz raz przeczytaj swoje powyższe zdanie.
I teraz mi wyłóż dokładnie, co ja napisałam, że napisałeś, a czego nie napisałeś :)
Może i tępam jest, ale testy z czytania ze zrozumieniem (na czas) zaliczyłam z 97% trafnością :) Dawno co prawda to było, ale wielu szarch komórek mi nie ubyło i nadal nieźle sobie radzę :) Natomiast niektórzy nie umieją się logicznie na piśmie wysławiać...

Jeśliś z matmy był kiepski nie pojmiesz różnicy między "i" oraz "ale". A one tu mają kluczowe znaczenie w kontekście zdania.

co do podstawówki i gramatyki to przebijasz wszystkich. nawet blondynki[/quote]

z całym szacunkiem dla blondynek ale ty jesteś najlepsza
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.06.2009 22:54

tturek napisał(a):
tturek napisał(a):
tturek napisał(a):Weź no jeszcze raz raz przeczytaj swoje powyższe zdanie.
I teraz mi wyłóż dokładnie, co ja napisałam, że napisałeś, a czego nie napisałeś :)
Może i tępam jest, ale testy z czytania ze zrozumieniem (na czas) zaliczyłam z 97% trafnością :) Dawno co prawda to było, ale wielu szarch komórek mi nie ubyło i nadal nieźle sobie radzę :) Natomiast niektórzy nie umieją się logicznie na piśmie wysławiać...

Jeśliś z matmy był kiepski nie pojmiesz różnicy między "i" oraz "ale". A one tu mają kluczowe znaczenie w kontekście zdania.

co do podstawówki i gramatyki to przebijasz wszystkich. nawet blondynki

z całym szacunkiem dla blondynek ale ty jesteś najlepsza

Ironia godna 15-latka. Na nic bardziej dorosłego Cię nie stać? Nie ma co docinać, tylko przeanalizować swoje wypowiedzi. Moze Popiel Ci pomoże, skoro sam nie dajesz rady.
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 17.06.2009 23:00

Moze Popiel Ci pomoże, skoro sam nie dajesz rady.[/quote]

nie wkręcaj innych jak jesteś miękka. szacunek dla Popiela paniusiu
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.06.2009 23:03

Dobra, pomogę Ci, bo widzę, ze cienki Bolek z polaka jesteś:

tturek napisał(a): udało mi się kupić w podobnej cenie co u nas ale miało 2 %.

tturek napisał(a):nie chodziło mi o cenę tylko jakie znalazłem.

tturek napisał(a):szukałem mleka w Cro 3,2% w cenie co w Polsce ale nie znalazłem.

Hm... Roztrojenie jaźni? O rozdwojeniu słyszałam, ale Ty jesteś chyba jakimś nowym przypadkiem...
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.06.2009 23:04

tturek napisał(a):Moze Popiel Ci pomoże, skoro sam nie dajesz rady.

nie wkręcaj innych jak jesteś miękka. szacunek dla Popiela paniusiu[/quote]

--------------------------

Po słownictwie wnoszę, że jednak mam do czynienia z gówniarzem.

Aaaa... I wszystko jasssne... Chyba podstawówka jeszcze nieskończona nawet - a ja tu o cofaniu się do niej w celu nauki gramatyki mówię...

P.S. Widzę, że z cytowaniem też już masz kłopoty... Może ochłoń do rana?
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone