kurza melodia. . czytam i nie wierzę. .
nazwa tematu i cała reszta. . rozwala
tturek napisał(a):
mleko w Cro jest ok. udało mi się kupić w podobnej cenie co u nas ale miało 2 %. dla świętego spokoju zabieram z 6-8 kartonów 3,2% bo takie zajada moja córa. pozdrawiam
krakuscity napisał(a):tturek napisał(a):
mleko w Cro jest ok. udało mi się kupić w podobnej cenie co u nas ale miało 2 %. dla świętego spokoju zabieram z 6-8 kartonów 3,2% bo takie zajada moja córa. pozdrawiam
Masz rację, też wezmę 3,2% ale z 2 lub 3 zgrzewki
Szkoda, że z niego nie uda się zrobić zsiadłego mleka, na kaca jak znalazł.
pozdrawiam
krakuscity napisał(a):Szkoda, że z niego nie uda się zrobić zsiadłego mleka, na kaca jak znalazł.
Bocian napisał(a):A czy w Cro tego tłustego nie ma? Jest, więc po co zabierać? Oczywiście można ze dwa kartony na początek żeby od razu po sklepach nie śmigać...
Poza tym pytanie zadane na początku czy mleko w Krowacji smakuje jak polskie jest bez sensu... jak polskie ale jakie? generalnie w Polsce każde mleko smakuje inaczej, jak ktoś ma wysublimowany smak , albo tak samo jak jest zwykłym zjadaczem chleba jak ja...
krakuscity napisał(a):tturek napisał(a):
Masz rację, też wezmę 3,2% ale z 2 lub 3 zgrzewki
Szkoda, że z niego nie uda się zrobić zsiadłego mleka, na kaca jak znalazł.
pozdrawiam
Plumek napisał(a):
No pewnie, że jest 3,2% i nawet 3,8% Ale droższe. Nie zakumaliście? Kolega pisał, że w tej samie, co u nas udało musi ekupić nawet dobre chorwackie mleko, ale 2%! Czyli, że 3,2% nie kupił, bo było droższe!
Jest też mleko 2,8%. Wybór większy niż u nas, a ludzie i tak wybrzydzają.
tturek napisał(a):Plumek napisał(a):
No pewnie, że jest 3,2% i nawet 3,8% Ale droższe. Nie zakumaliście? Kolega pisał, że w tej samie, co u nas udało musi ekupić nawet dobre chorwackie mleko, ale 2%! Czyli, że 3,2% nie kupił, bo było droższe!
nikt nie wybrzydza. nie chodziło mi o cenę tylko jakie znalazłem. nie widziałem innego niż 2%. może źle szukałem. ktoś zadał pytanie i prosi o odpowiedź. jak nie masz zamiaru odpowiadać to nie wcinaj się do rozmowy. oglądaj , przypatruj się dalej. głupie uwagi dla siebie
Plumek napisał(a):tturek napisał(a):Plumek napisał(a):
nikt nie wybrzydza. nie chodziło mi o cenę tylko jakie znalazłem. nie widziałem innego niż 2%. może źle szukałem. ktoś zadał pytanie i prosi o odpowiedź. jak nie masz zamiaru odpowiadać to nie wcinaj się do rozmowy. oglądaj , przypatruj się dalej. głupie uwagi dla siebie
Powiem więcej: BARDZO źle szukałeś, bo mleko zróżnicowane mleko rzuca się po oczach - wprost lezy i straszy... Nawet w małym sklepicku. Wcale nie tak trudno znaleźć. Dlatego nie wprowadzja ludzi w błąd. Mleko różnego autoramentu (chude, tłuste, odtłuszczone, w kartonie, w butelce) jest BARDZO łatwo dostępne.