cronaturki napisał(a):Hej
Po ponad 2 latach przerwy od corocznych wyjazdów do Chorwacji odżywa u nas pomył wyjazdu - tym razem w trójkę - do tego pięknego kraju
W grę wchodzą wakacje 2017 więc jest jeszcze szmat czasu.. ale już powolutku zaczynamy się rozglądać zarówno za destynacją jak i za towarzystwem tak by nasz (wówczas trzylatek) miał się z kim bawić.
Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu
AlAn_K napisał(a):Piotrulex kiedyś proponował poprowadzenie wątku kalendarz wyjazdowy fkk na najbliższy rok. Jak widać od 2011 nikt nie podjął wyzwania, a szkoda, bo widać chętnych jest sporo. Ja niestety z uwagi na brak czasu nie podejmę się, ale szczerze żałuję że wątek nie funkcjonuje
kalendarz-wyjazdowy-plaze-fkk-chorwacja-t31211-195.html#p1764684
śmigacz napisał(a):AlAn_K napisał(a):Piotrulex kiedyś proponował poprowadzenie wątku kalendarz wyjazdowy fkk na najbliższy rok. Jak widać od 2011 nikt nie podjął wyzwania, a szkoda, bo widać chętnych jest sporo. Ja niestety z uwagi na brak czasu nie podejmę się, ale szczerze żałuję że wątek nie funkcjonuje
kalendarz-wyjazdowy-plaze-fkk-chorwacja-t31211-195.html#p1764684
Jeśli ma to wyglądać jak kalendarz wyjazdowy 2017 który prowadzę to ja mogę Wam poprowadzić. Jeśli będzie zgoda ogółu i moderatorów. No chyba że jakaś inna forma.
BigDaniel napisał(a):Znowu odświeżam temat. Dalej poszukujemy drugiej pary do wspólnego wyjazdu i również spotkań tu na miejscu. Zapraszamy do kontaktu. Pozdrowienia z zach-pom
Powrót do Naturystyczna Chorwacja