punto2 napisał(a):darek1 napisał(a):
Jeśli ciągle czytasz to podaj kilka danych dla rozładowania emocji,tylko nic o lewarku bo się może zle skończyć dla niektórych.
darek1 napisał(a):Dokonałem pomiarów rzeczywistych wnętrza pojazdu. porównałem z Nissanem Almerą sedan. Wyniki po mojej myśli, zarówno długość i szerokość pojazdów we wnętrzu jest taka sama, zatem posiadają takie same parametry. Sprawdziłem spalanie w Warszawie czyli w mieście rano i południe czyli w godzinach szczytu - wynik 7,2 litra . Pozdrawiam moich "ulubieńców".
krakuscity napisał(a):punto2 napisał(a):darek1 napisał(a):
Jeśli ciągle czytasz to podaj kilka danych dla rozładowania emocji,tylko nic o lewarku bo się może zle skończyć dla niektórych.
Dobrze Punto2, że Ty o Fiacie Punto2 nie piszesz. Macie pocztę to tam sobie piszcie.
Pozdrawiam
Bruno napisał(a):....i tym optymistycznym akcentem...kończymy ten temat
...a miss wybierzemy sobie w maju.........na zlocie
Pozdravki
Bruno
darek1 napisał(a):Piotr Lut...... nie ciesz się tak bardzo, bo Tobie to do Bazyla jeszcze wiele brakuje
PiotrzePiotr Lutynski napisał(a):darek1 napisał(a):Piotr Lut...... nie ciesz się tak bardzo, bo Tobie to do Bazyla jeszcze wiele brakuje
Jedni gadaja... inni dzialaja...
Pozdrav
banko napisał(a):krakuscity, mam pytanie czy ty masz brazowe oczy ?
banko napisał(a):krakuscity napisał(a):banko napisał(a):krakuscity, mam pytanie czy ty masz brazowe oczy ?
Przeczytaj wcześniejszy wątek. ( dużo wcześniejszy)
Pozdrawiam
czytalem, ale te oczy to masz
jakie ?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko