Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miss Cro forum

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krassus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krassus » 29.01.2005 23:08

Miss nie wybrali, a na koniec pokłócili się o ... samochód. SPOKÓJ PANOWIE, bo Moderator się obudzi, albo i sam Wielki Croadmin :D. Publiczność jest ZAWIEDZIONA :cry:.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 29.01.2005 23:19

krassus napisał(a):Miss nie wybrali, a na koniec pokłócili się o ... samochód. SPOKÓJ PANOWIE, bo Moderator się obudzi, albo i sam Wielki Croadmin :D. Publiczność jest ZAWIEDZIONA :cry:.

Oni mają bardzo dobry sen.
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 29.01.2005 23:21

Przecież i tak było wiadomo że wygra Atoja.Nie było innej możliwości. :lol:
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 30.01.2005 22:13

wygrał i tak darek1 i jego suzuki , to był tekst sponsorowany :wink: SUZUKI CORP. & COMPANY dziekuje wszystkim za zainteresowanie naszym nowym produktem , nagrodę głowną , skoki przez ognisko na golasa i montaż wentylacji w państwa ałcie , wygrał w/w znawca kobiecego piekna 8O , koneser japonskich furmanek , pilot oblatywacz II klasy i miłosnik zmiany poscieli codzień :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 30.01.2005 22:27

bazyl napisał(a):wygrał i tak darek1 i jego suzuki , to był tekst sponsorowany :wink: SUZUKI CORP. & COMPANY dziekuje wszystkim za zainteresowanie naszym nowym produktem , nagrodę głowną , skoki przez ognisko na golasa i montaż wentylacji w państwa ałcie , wygrał w/w znawca kobiecego piekna 8O , koneser japonskich furmanek , pilot oblatywacz II klasy i miłosnik zmiany poscieli codzień :wink:

To kiedy Atoja ma się spodziewać tego autka.Co prawda dużo benzyny żre ,ale lepsze to niz nic. :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 30.01.2005 22:30

bazyl napisał(a): wygrał w/w znawca kobiecego piekna 8O , koneser japonskich furmanek , pilot oblatywacz II klasy i miłosnik zmiany poscieli codzień :wink:

"Złośliwiec " z Ciebie.
Pozdrawiam
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 31.01.2005 00:42

krassus napisał(a):Miss nie wybrali, a na koniec pokłócili się o ... samochód. SPOKÓJ PANOWIE, bo Moderator się obudzi, albo i sam Wielki Croadmin :D. Publiczność jest ZAWIEDZIONA :cry:.

Ha, ha.... a ja w tym czasie zajmowalem sie KOBIETĄ :D
Te autko za 5 lat bedzie zlomem... a KOBIETA moze być radościa na całe zycie... :D

Pozdrav
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.01.2005 17:12

Dziękuje za dowartościowanie mnie. Rzeczywiście może i jestem d--a, a nie znawca kobiecego ciała, codziennej wymiany pościeli itp. , ale wam moi drodzy rywale jako męszczyznom do mnie jeszcze duuuuuużo brakuje :D Bazyl "ałcie" , pisze się przez u , zobacz jak sie pisze "aucie"
pozdrawiam serdecznie moich zarozumiałych wybranych kolegów z forum.
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 31.01.2005 17:24

Robuś , czy Ty to czytasz ? :lol: Darek , więcej luzu i zrozumienia dla forumowego błazna :lol: Idę przytulić i ucałować mją miss , rano zrobię jej pyszne TOSTY :wink: Uwielbia je prawie tak jak mnie
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.01.2005 17:29

Piotr Lut...... nie ciesz się tak bardzo, bo Tobie to do Bazyla jeszcze wiele brakuje :cry:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 31.01.2005 17:38

darek1 napisał(a):Dziękuje za dowartościowanie mnie. Rzeczywiście może i jestem d--a, a nie znawca kobiecego ciała, codziennej wymiany pościeli itp. , ale wam moi drodzy rywale jako męszczyznom do mnie jeszcze duuuuuużo brakuje :D Bazyl "ałcie" , pisze się przez u , zobacz jak sie pisze "aucie"
pozdrawiam serdecznie moich zarozumiałych wybranych kolegów z forum.

Spoko Darku nie ma się co denerwować bo z tego "wychodzą" śmieszne rzeczy - "męszczyznom" - chyba lepiej tak brzmi mężczyzna, mężczyznom. Jak to było: " Uczył Marcin Marcina........... ". :lol:
Jak będziesz w Royal,u to daj znać, mam tam znajomych i może skoczymy na piwo.
Pozdrawiam :lol:
punto2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) punto2 » 31.01.2005 17:45

darek1 napisał(a):Auto doskonale uruchamia się na mrozie. Bardzo dobre szybkie ogrzewanie i oszronienie szyb. W porównamiu do lanosa to rewelacja. Dziś dokupiłem felgi używane po 80 zł, pasują od toyoty corolli. W sobotę zakładam zimówki, letnie do piwnicy. Narazie wiecej nic nie powiem bo siedzę nad instrukcja. jeśli ktoś jest zainteresowany moge przybliżyć dane. Pozdrawiam

Jeśli ciągle czytasz to podaj kilka danych dla rozładowania emocji,tylko nic o lewarku bo się może zle skończyć dla niektórych. :lol:
Ostatnio edytowano 31.01.2005 17:48 przez punto2, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.01.2005 17:46

"Jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy", Ale piwa bym się napił w Royalu. Ostatno kolega poczęstował mnie piwem "beczkowym" w butelce browaru ciechanowskiego, muszę powiedzieć , że było lepsze od żywca , czy dębowego bądż okocimia. Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.01.2005 17:51

Dokonałem pomiarów rzeczywistych wnętrza pojazdu. porównałem z Nissanem Almerą sedan. Wyniki po mojej myśli, zarówno długość i szerokość pojazdów we wnętrzu jest taka sama, zatem posiadają takie same parametry. Sprawdziłem spalanie w Warszawie czyli w mieście rano i południe czyli w godzinach szczytu - wynik 7,2 litra . Pozdrawiam moich "ulubieńców".
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 31.01.2005 17:52

punto2 napisał(a):
darek1 napisał(a):

Jeśli ciągle czytasz to podaj kilka danych dla rozładowania emocji,tylko nic o lewarku bo się może zle skończyć dla niektórych. :lol:

No nie - już myślałem, że wątek Suzuki zakończony :!:
Pewnie tak długo potrwa jak gwarancja auta - nie, nie
to aż 3-lata :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko