krassus napisał(a):Miss nie wybrali, a na koniec pokłócili się o ... samochód. SPOKÓJ PANOWIE, bo Moderator się obudzi, albo i sam Wielki Croadmin . Publiczność jest ZAWIEDZIONA .
bazyl napisał(a):wygrał i tak darek1 i jego suzuki , to był tekst sponsorowany SUZUKI CORP. & COMPANY dziekuje wszystkim za zainteresowanie naszym nowym produktem , nagrodę głowną , skoki przez ognisko na golasa i montaż wentylacji w państwa ałcie , wygrał w/w znawca kobiecego piekna , koneser japonskich furmanek , pilot oblatywacz II klasy i miłosnik zmiany poscieli codzień
bazyl napisał(a): wygrał w/w znawca kobiecego piekna , koneser japonskich furmanek , pilot oblatywacz II klasy i miłosnik zmiany poscieli codzień
krassus napisał(a):Miss nie wybrali, a na koniec pokłócili się o ... samochód. SPOKÓJ PANOWIE, bo Moderator się obudzi, albo i sam Wielki Croadmin . Publiczność jest ZAWIEDZIONA .
darek1 napisał(a):Dziękuje za dowartościowanie mnie. Rzeczywiście może i jestem d--a, a nie znawca kobiecego ciała, codziennej wymiany pościeli itp. , ale wam moi drodzy rywale jako męszczyznom do mnie jeszcze duuuuuużo brakuje Bazyl "ałcie" , pisze się przez u , zobacz jak sie pisze "aucie"
pozdrawiam serdecznie moich zarozumiałych wybranych kolegów z forum.
darek1 napisał(a):Auto doskonale uruchamia się na mrozie. Bardzo dobre szybkie ogrzewanie i oszronienie szyb. W porównamiu do lanosa to rewelacja. Dziś dokupiłem felgi używane po 80 zł, pasują od toyoty corolli. W sobotę zakładam zimówki, letnie do piwnicy. Narazie wiecej nic nie powiem bo siedzę nad instrukcja. jeśli ktoś jest zainteresowany moge przybliżyć dane. Pozdrawiam
punto2 napisał(a):darek1 napisał(a):
Jeśli ciągle czytasz to podaj kilka danych dla rozładowania emocji,tylko nic o lewarku bo się może zle skończyć dla niektórych.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko