Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miss Cro forum

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 22.01.2005 10:52

w kwesti formalno-regulaminowej....

rozumię że:

Niedopuszczalne jest podawanie kandydatury...tudzież głosowanie na osobę spokrewnioną czy też nie spokrewnioną ale będącą stałą, zalegalizowana partnerką życiową.

A wszelkie próby forsowania takiego stanowiska będą piętnowane i zostaną anulowane :D :D :D

Skarbnik sie odezwał :D :D :D

....ciekawe co na to moja małżowinka :? :?
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 22.01.2005 11:10

Przemyślenia Józka na temat konkursów urody są mi bardzo bliskie, ale ponieważ to zabawa, pozostańmy w tej konwencji.

Myślę, że pomysł Bruna jest jak najbardziej na miejscu, bo inaczej wybory wygrałyby... nasze partnerki ;)

Dlatego, biorąc pod uwagę powyższe przemyślenia, jak i to, że nie wszystkie panie umieściły na forum swe zdjęcia, a dały się poznać jako wspaniałe, miłe osoby proponuję oceniać także coś, co nazwałem piękno umysłu.
I właśnie taki jest mój wybór. Postanowiłem nie wyróżniać żadnej z naszych kochanych pań, dlatego każdej przydzieliłem po 1 punkcie. oto moje typy w kolejności alfabetycznej.

1. A to ja - 1 pkt.
2. Conewka - 1 pkt.
3. Dalmatinka - 1 pkt.
4. Oksanka - 1 pkt.
5. Petris - 1 pkt.
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 22.01.2005 11:21

volumen napisał(a):Przemyślenia Józka na temat konkursów urody są mi bardzo bliskie, ale ponieważ to zabawa, pozostańmy w tej konwencji.

Myślę, że pomysł Bruna jest jak najbardziej na miejscu, bo inaczej wybory wygrałyby... nasze partnerki ;)

Dlatego, biorąc pod uwagę powyższe przemyślenia, jak i to, że nie wszystkie panie umieściły na forum swe zdjęcia, a dały się poznać jako wspaniałe, miłe osoby proponuję oceniać także coś, co nazwałem piękno umysłu.
I właśnie taki jest mój wybór. Postanowiłem nie wyróżniać żadnej z naszych kochanych pań, dlatego każdej przydzieliłem po 1 punkcie. oto moje typy w kolejności alfabetycznej.

1. A to ja - 1 pkt.
2. Conewka - 1 pkt.
3. Dalmatinka - 1 pkt.
4. Oksanka - 1 pkt.
5. Petris - 1 pkt.

Ja mam problem z punktacja... bo wlasciwie kazda z Pan zasluguje na 100% punktacji..... do listy dodalbym rzadko teraz chyba przebywajaca tu Meeg

Pozdrav
krassus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krassus » 22.01.2005 11:28

Hola, hola Panowie!!! Od kiedy to w szanującym się konkursie członkowie jury uprawnieni są do zgłaszania kandydatur? Miłej zabawy życzę.
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 22.01.2005 11:41

A co...niewolno???? :D :D :D :D ...ja też...podam ...ale zastanowić się głęboko muszę...hymmmm :D :D :D

...a kto powiedział że to jest ...szanujący się konkurs :D :D :D
Pozdrówka i zapraszamy do zabawy :D :D :D
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 22.01.2005 11:42

Atoja - 5 punktów

mam jeszcze parę kandydatek :wink:poza konkursem
http://www.adriatyk.com.pl/index.php?pid=46
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.01.2005 11:51

Dziękuję za poparcie :) , ale...
STANOWCZO PROTESTUJĘ za umieszczaniem na liście mojej kandydatury.

Przemyślcie swoje głosy w tej zabawie - bo myszy was mogą zaatakować znienacka :D
Howgh!

Pozdrawiam..y
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 22.01.2005 11:55

Krassus cenna uwaga, nie dość że chłopaki się samozwańczo do jury zapisali to jeszcze sami kandydatki zgłaszają 8O
W prawidzwych wyborach Miss pewnie też tak jest ale tu jest porządne forum a nie białoruska demokracja :mrgreen:
krótko mówiąc przywołuję kolektyw do porządku, znaczy opamiętania się :wink:
PZDR
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 22.01.2005 13:13

jak będą wybory Mistera to ja głosuję na Niezawodnego , od kilku dni mnie nie zawiódł :lol: Jeśli chodzi o bieżące sprawy , wsztrzymuję się od głosu , żeby nie być posądzonym o nepotyzm :wink:
Bella
Autostopowicz
zgłoszenie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bella » 22.01.2005 13:14

A ja się nadaję na Miss? :-)
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 22.01.2005 13:22

Jakoś się panie w tym wątku nie odzywają. Obys się darek1 nie naraził naszym paniom swoim pomysłem....:)
A tak na marginesie....na naszym forum "od zawsze" jest baaardzo mało pań!!!!!
Wiecie co panowie......musimy być baaaaaardzo nudni:):):)hihihihihii
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 22.01.2005 13:24

Bazylku..Twój głos...samozwańcze Jury już dawno przydzieliło pod wiadomy adres... :D :D :D
Pozdrav....i tzym sie ciepło!!!!...dotrwaj do zlotu...i wypijemy co nieco... :)
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 22.01.2005 13:29

Antek...może i racja :D :D :D ...oddałbyś czasem klawiarke żonce...coooo????....chytrusie jeden!!!!!....
To samo Jurek...niby Lena zarejestrowana...ale ...podobno zalogować się nie może :wink: :wink: :wink: ....Jureczek paluszki w tym niechybnie macza swoje :D :D :D
.....zapewniam niechybnie były by to bardzo dobre kandydatki na misss...tego forum...ale cóż....musimy obejść się smakiem :D :D :D

no i co...mam 5 punktów....i co......myślę dalej :D :D :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 22.01.2005 14:52

Przywracam do porządku sekretarza generalnego. Musisz oddać głos bo zostaniesz wykluczony z komisji. Kolego Zastępco Przewodniczacego Volumen dziękuje za głosy, popieram takie inicjatywy odgórne. Proszę cro forum o liczne głosy. Pozdrawiam wszystkie Panie i Te , których zdjęć nie możemy oglądać, na nie też można oddać głos :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 22.01.2005 14:56

W kwestii formalnej Jury dopuszcza głosowanie na własne żony ale pod warunkiem że występują na zdjęciu wspólnym. Bruno zdecyduj się na głosy , bo na zbiórkę pieniędzy raczej liczyć nie możesz. :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko