krakuscity napisał(a):PiotrzePiotr Lutynski napisał(a):darek1 napisał(a):Piotr Lut...... nie ciesz się tak bardzo, bo Tobie to do Bazyla jeszcze wiele brakuje
Jedni gadaja... inni dzialaja...
Pozdrav
Czy ja dobrze zrozumiałem, cieszysz się, że swoją kobitę zadowoliłeś.Wreszcie?
Po co to tu pisać" ALE SKORO JEST TO DLA CIEBIE TAKIE WYDARZENIE.
Bez komentarza.
Pozdrawiam
Skoro mówi to tak ładna i atrakcyjna dziewczyna jak Ewa to na pewno jest tu wiele racji. Bazyl na pewno to potwierdzi. A wracając do Twoich okolic to często Ewa jestem w Podzamczu Chęcimskim, to dość blisko Kielc.ewa.z napisał(a):Oj Piotr, daj już spokój z tymi tłumaczeniami, wszyscy wiemy, że jestes w tym mistrzem!
krakuscity napisał(a):Skoro mówi to tak ładna i atrakcyjna dziewczyna jak Ewa to na pewno jest tu wiele racji. Bazyl na pewno to potwierdzi. A wracając do Twoich okolic to często Ewa jestem w Podzamczu Chęcimskim, to dość blisko Kielc.ewa.z napisał(a):Oj Piotr, daj już spokój z tymi tłumaczeniami, wszyscy wiemy, że jestes w tym mistrzem!
Pozdrawiam
ewa.z napisał(a):krakuscity napisał(a):Skoro mówi to tak ładna i atrakcyjna dziewczyna jak Ewa to na pewno jest tu wiele racji. Bazyl na pewno to potwierdzi. A wracając do Twoich okolic to często Ewa jestem w Podzamczu Chęcimskim, to dość blisko Kielc.ewa.z napisał(a):Oj Piotr, daj już spokój z tymi tłumaczeniami, wszyscy wiemy, że jestes w tym mistrzem!
Pozdrawiam
Bardzo blisko, przed samymi Kielcami. Może małe spotkanie?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko