Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miss Cro 2008

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2008 16:01

Dla mnie możesz :)
A tak po prawdzie to nie wiem dlaczego nie...
Czemu oddzielać tych co się opalają nago od tych co w kostiumach?
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 20.09.2008 16:16

Popiel .... jesteś młody, rzutki, obalasz stereotypy ...już Cię lubię. :wink: (w Twoim wieku miałem tak samo a może nawet więcej).
Jednak odnośnie zdjęć zamieszczanych na określonym forum, zdjęć osób prywatnych .... uważaj abyś się nie sparzył. Co zrobisz, jeżeli dana osoba (węsząc łatwy zarobek) oskarzy właściciela strony o bezprawne zamieszczenie jej zdjęcia i będzie żądała określonej kwoty. :?: To tylko hipoteza ale jakby coś ......
To nie jest tak, że mamy wolność i wszystko wszytkim wolno. Teraz to dopiero należy uważać co się robi i czyni. ( jak kapitalizm to kapitalizm....) :wink:
ps. zdjęcia z chęcią poogladam. :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.09.2008 16:32

Sławciu, jak dla mnie to rybka, ale niekoniecznie chcę żeby pan w podeszłym wieku (a zresztą w jakimkolwiek), paradował z fiutem na wierzchu przy mojej 6-cio letniej córze 8)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.09.2008 16:52

A to czemu? czym Ty się od niego różnisz, poza wiekiem oczywiście. No i Ty jesteś przystojniejszy :):)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.09.2008 16:58

Nie :) po prostu nie latam z fiutem na wierzchu :wink: Ot tak ogólnie 8)

Ps. Niech sama zdecyduje kiedy będzie chciała fiuty oglądać :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.09.2008 18:06

Rysio napisał(a):A mogę po plaży publicznej biegać z siusiakiem na wierzchu :?: :lol:

Oczywiście , że tak ale trzeba się liczyć z aresztowaniem...
Obrazek

i można dostać np. od oburzonego tatusia :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2008 21:25

AndrzejJ. napisał(a):Myślę ,że dobrze by było gdyby nie dawać zdjęć zrobionych ukradkiem na plaży.Kobieta się rozbiera i liczy na prywatność.A tu ....łup zdjęcie i daje się na forum.Ja np. nie chcialbym by moje rozebrane zdjęcie znalazło się na jakimkolwiek forum. :D
Czy sztuczne piersi,czy fałdki ,ktoś poszedł na plażę by odpocząć ,a tu się z niego drwi jak wygląda.No niestety nie każdy człowiek to model czy modelka. :D

Z wieloma opiniami AndrzejaJ (wcześniej) "zdecydowanie nie było mi po drodze", ale powyższą popieram w 100 % :!: ...no po prostu nic dodać , nic ująć...chcemy przedstawić Miss :?: ...miejmy na to jej zgodę na wklejenie fotki - w przeciwnym wypadku - moim zdaniem to nadużycie.
zibi_68
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi_68 » 20.09.2008 21:35

A teraz kilka fotek na ostudzenie emocji :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 20.09.2008 22:29

Rysio napisał(a):
Popiel napisał(a):A jeśli to obraża twoją moralność, to po prostu się nie patrz!"

A mogę po plaży publicznej biegać z siusiakiem na wierzchu :?: :lol:

Mowa była o topless, co do ściągania jeszcze majtek tu się zgadzamy, notabene czasy się zmieniają i jak dla nas oby nie za szybko, gdyż będąc staruszkiem i patrząc na młode podskakujące po plaży jędrne piersi wokół ... hmm katorga :cry:

Obrazek

Z gaciorkami jeszcze trochę wody upłynie, a topless myślę, iż w Polsce 10lat i norma bez wielkiego halo będzie... Powoli znikają, jednak jak niektórzy twierdzą nagie ciało nie jest sexowne, i ja też bym się trochę z tym zgodził. Wyobraźnia dopiero robi swoje.

woka HVALA. Spokojnie, bo się jeszcze zaprzyjaźnimy :wink: Już nie taki młody i wiem o co chodzi. Zrobię więcej dla Ciebie. Jak się wybierzemy razem do Cro to pozwolę Ci rozłożyć ręcznik obok mojej Zuzy bo wiem, że robisz dobre foto :wink: Obyś tylko nie trzymał swojego aparatu zbyt blisko hehe...

zibi_68 no to ostudziłeś, nie ma to tamto ... na dwóch pierwszych fotkach panie się jakby uśmiechały do Ciebie ??? :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.09.2008 09:56

Kolego Popiel, miałeś dać zdjęcie koleżanki z przodu na plaży, tej z lewej strony i co ? - nie widzę go. Czyżby płyta CD się zacieła???

:D
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 21.09.2008 11:25

Rysio napisał(a):
Popiel napisał(a):A jeśli to obraża twoją moralność, to po prostu się nie patrz!"

A mogę po plaży publicznej biegać z siusiakiem na wierzchu :?: :lol:

jak jest co pokazać to biegaj....hehe
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 21.09.2008 14:04

darek1 napisał(a):Kolego Popiel, miałeś dać zdjęcie koleżanki z przodu na plaży, tej z lewej strony i co ? - nie widzę go. Czyżby płyta CD się zacieła???

:D

Obiecałem Ci coś od przodu ??? :wink:
Nie kojarzę ????

Obrazek
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 21.09.2008 15:04

Marina Cvetković Morossini

Obrazek

Godina rođenja: 1990 Visina: 1,72 cm
Težina: 56 kg
Proporcije: 90-69-90
Zanimanje: frizerka
Grad: Zagreb
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 21.09.2008 15:07

Andreja Kraljević

Obrazek

Godina rođenja : 1987. Visina : 1,76 cm
Težina : 56 kg
Mjere : 85 - 62 - 91
Zanimanje : studentica ekonomije
Grad : Vinkovci
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 21.09.2008 15:20

Petra Tomšić

Obrazek

Godina rođenja : 1989 Visina : 178 cm
Težina : 55 kg
Mjere : 89-62-91
Zanimanje : učenica
Grad : Čakovec

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Miss Cro 2008 - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone