Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miss Cro 2008

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.09.2008 12:14

woka napisał(a):alessandro1977 ...... ta pani "dla koneserów" to znajoma :?: ( w tle widzę polski samochód).

Zauważam, że do tej pory żadna Pani nie zabrała głosu .... i ma całkowitą rację.
Niejedna obecna "laska" będzie wyglądała w przyszłości jak obecna "dla koneserów". Czas szybko leci..... to jakby za kilka dni.
Nie zdiwiłbym się jakby podobny post został zamieszczony przez panie i pokazywał facetów z przeróżnymi dysfunkcjami. Chyba to mało interesujące (ale niestety prawdziwe).

Ta Pani to Angielka a samochód...cóż..w Cro jest sporo Polaków, to wiadomo..niektórzy wynajmują kwatery na odludziu i codziennie nad Jadran autkiem jeżdżą...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.09.2008 12:17

zlybanan napisał(a):
woka napisał(a):Zauważam, że do tej pory żadna Pani nie zabrała głosu .... i ma całkowitą rację.
Niejedna obecna "laska" będzie wyglądała w przyszłości jak obecna "dla koneserów". Czas szybko leci..... to jakby za kilka dni.
Nie zdiwiłbym się jakby podobny post został zamieszczony przez panie i pokazywał facetów z przeróżnymi dysfunkcjami. Chyba to mało interesujące (ale niestety prawdziwe).

dysfunkcjami? 8O szczerze to nie bardzo wiem co masz na myśli.. moim skromnym zdaniem dojrzałe kobiety są równie seksowne i piękne jak ich młodsze koleżanki czego dobrym przykładem jest zdjęcie Pani z maską do nurkowania :idea: :wink:

Tutaj sie z Tobą zgadzam...niejednej nastolatce brakuje do atrakcyjnych i zadbanych kobiet w wieku nawet 40 lat...
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 19.09.2008 12:23

alessandro1977 napisał(a):Tutaj sie z Tobą zgadzam...niejednej nastolatce brakuje do atrakcyjnych i zadbanych kobiet w wieku nawet 40 lat...

ale to chyba nie ze mną się nie zgadzasz żeby było jasne :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.09.2008 12:26

zlybanan napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Tutaj sie z Tobą zgadzam...niejednej nastolatce brakuje do atrakcyjnych i zadbanych kobiet w wieku nawet 40 lat...

ale to chyba nie ze mną się nie zgadzasz żeby było jasne :wink:

Przeczytaj dokładnie co napisałem... :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.09.2008 13:41

Jaś Fasola telefonował i czeka na dalsze fotki :wink: :lol:

Obrazek
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 19.09.2008 20:13

Myślę ,że dobrze by było gdyby nie dawać zdjęć zrobionych ukradkiem na plaży.Kobieta się rozbiera i liczy na prywatność.A tu ....łup zdjęcie i daje się na forum.Ja np. nie chcialbym by moje rozebrane zdjęcie znalazło się na jakimkolwiek forum. :D
Czy sztuczne piersi,czy fałdki ,ktoś poszedł na plażę by odpocząć ,a tu się z niego drwi jak wygląda.No niestety nie każdy człowiek to model czy modelka. :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 19.09.2008 20:36

"Zgadzam się z przedmówcą. Przejdźmy od słów do czynów. Chciałem powiedzieć kilka słów. Jako pierwszego kandydata do rady rejsu proponuję pana, który prowadzi nasze zebranie. Kto jest przeciw? Nie ma. Dziękuję."

Obrazek

"Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność jest czymś pierwotnym czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się reprezentuje naturę więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa reprezentuje kulturę więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki."
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 19.09.2008 20:43

Każdy szanujący się konkurs miss kończy się wręczeniem super nagród. Tu również o samochodzie nie zapomniano! Widziano jak admin coś już szykuje :wink:

Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.09.2008 22:09

Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 19.09.2008 23:55

woka napisał(a):
Marcin29 napisał(a):przywiozłem ze sobą do PL :wink:

.... chyba znam ( lub bardzo podobna) :D

nie może być :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.09.2008 09:25

AndrzejJ. napisał(a):nie chcialbym by moje rozebrane zdjęcie znalazło się na jakimkolwiek forum. :D

Też bym wolał tego nie oglądać 8)

Jeśli ktoś rozbiera się w miejscu publicznym, powinien liczyć się z tym, że ktoś inny go obfoci. Do rozbierania są wyznaczone plaże FKK na których są stosowne zakazy fotografowania :D Jestem przeciwny golasom na plażach publicznych 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.09.2008 09:57

Ubrane też są ładne :wink: :lol:

Obrazek
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 20.09.2008 11:52

Janusz Bajcer napisał(a):Jaś Fasola telefonował i czeka na dalsze fotki :wink: :lol:

Może coś rozrusza? :lol:

Special Talent
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 20.09.2008 13:14

Rysio napisał(a):Jeśli ktoś rozbiera się w miejscu publicznym, powinien liczyć się z tym, że ktoś inny go obfoci. Do rozbierania są wyznaczone plaże FKK na których są stosowne zakazy fotografowania :D Jestem przeciwny golasom na plażach publicznych 8)

Gdy moja Pani pierwszy raz z oporami wyszła topless, to od tej pory tylko tak. Czuje się swobodniej i opalenizna równa wszędzie do sukienki :lol:
Zapytajcie się swoich żon, i niech szczerze odpowiedzą.

Obrazek

Nikt jeszcze nie protestował by się ubrała, a panowie co jej robili foto z daleka mogą tylko popatrzec na to co inni mogą dotknąć... Widziałem nie raz te foto robione, że niby widok... i co z tego? I co to za mowa o prywatności w miejscu publicznym?

"Ja osobiście przeciw nagim piersiom w przestrzeni publicznej nic nie mam. Jak kobieta chce pływać tylko w majtkach, jej wolny wybór. A jeśli to obraża twoją moralność, to po prostu się nie patrz!"
http://www.pardon.pl/artykul/3644//wszystkie

Temat spalił na panewce... Wrzucajmy kandydatki ubrane, ale kto takim robił foto? :wink: Może zawęzimy krąg do Chorwatek i rozdzielimy na te z pierwszych stron gazet i własnego autorstwa :?: :?: :?:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.09.2008 13:46

Popiel napisał(a):A jeśli to obraża twoją moralność, to po prostu się nie patrz!"

A mogę po plaży publicznej biegać z siusiakiem na wierzchu :?: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Miss Cro 2008 - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone