napisał(a) proca » 03.06.2007 20:25
tiaaa... lubi wykończyć high kickiem w łeb. Jak kość coś takiego dostaje, to już raczej KO, ale jak ma pecha i nie zemdleje lub nie podda się to jeszcze ma okazję dostać z kolana albo z goleni wtedy ma taką ładną czerwoną buźkę
. Okrutne są te zasady i jeszcze jak usłyszałem kwotę za jedną walkę, to mało się nie przewróciłem. Dostają czasem psie pieniądze, za walki, a po walce wyglądają jakby ich ktoś łopatą obił. Choć ci bardziej popularni, jak Crocop to mają forsy jak lodu, bo to głównie dzięki nim ludzie oglądają gale, dochód z biletów jest olbrzymi no i jeszcze sami promują siebie i czerpią potem z tego zyski. Do kładnie nie jest pwiedziane ile zarabiają, czasem to zależy od ilości oglądających, a czasem dostają jakąś wcześniej ustaloną cenę.
Barkley: "Mirko jest fantastycznym fighter'em. Uwielbiam patrzeć na jego taktyczne zagrania podczas walki. Jest w tym perfekcyjny. Bez żadnej wątpliwości on jest gwiazdą tutaj."
Kevin Lole został zapytany o wypłatę Mirka:
"Pewnie dostanie 350 000 $ za tę walkę, kwota ta została zatwierdzona w Nevadzie. Trzeba jeszcze doliczyć pieniądze z PPV, więc myślę, że dostanie około miliona dolarów."