Vjetar napisał(a):sviva napisał(a):P.S. Nie znacie jakiejś strony z hostingiem zdjęć bo mi w fotosik.pl się limit 100 zdjęć wyczerpał
Polecam fmix.pl
Ja też
ASIULA HK napisał(a):Vjetar napisał(a):sviva napisał(a):P.S. Nie znacie jakiejś strony z hostingiem zdjęć bo mi w fotosik.pl się limit 100 zdjęć wyczerpał
Polecam fmix.pl
Ja też
anakin napisał(a):sviva napisał(a):Za to gdy zobaczyliśmy Neum to się złapałem za głowę. Tak zagospodarowany każdy cm2 to chyba tylko w fawelach w Brazylii... Ja bym tam na wakacjach albo zwariował albo bym się powiesił...
Zieleń to tam chyba tylko na skrzyżowaniach widzą na sygnalizatorze świetlnym...
W sumie jakbym ja miał tylko kilka km dostępu do morza to bym łóżka piętrowe wprowadził aby wszystkich tych ludzi zmieścić dla zarobku...
GOLDEN napisał(a):
Przyjacielu tu ludzie niektórzy pracują,ale jak to czytam.....to nie mogę.....
Janusz Bajcer napisał(a):GOLDEN napisał(a):
Przyjacielu tu ludzie niektórzy pracują,ale jak to czytam.....to nie mogę.....
Fajna praca na cropelce
sviva napisał(a):Ciiiii.... bo ja też w pracy...
... Jak tam można wypocząć jak nad tobą leży Niemiec, pod tobą Czech, z lewej prawej Bośniak a w wodzie cholera wie co...
gusia-s napisał(a):sviva napisał(a):Ciiiii.... bo ja też w pracy...
... Jak tam można wypocząć jak nad tobą leży Niemiec, pod tobą Czech, z lewej prawej Bośniak a w wodzie cholera wie co...
Ale jakby nad Tobą leżała Niemka, pod Tobą Czeszka, z lewej Bośniaczka to miałbyś coś przeciw???
Janusz Bajcer napisał(a):gusia-s napisał(a):sviva napisał(a):Ciiiii.... bo ja też w pracy...
Ale jakby nad Tobą leżała Niemka, pod Tobą Czeszka, z lewej Bośniaczka to miałbyś coś przeciw???
A kto z prawej
Janusz Bajcer napisał(a):gusia-s napisał(a):sviva napisał(a):Ciiiii.... bo ja też w pracy...
A kto z prawej
gusia-s napisał(a):
te kiero napisał(a):widoczki z 512ki lux, zawsze szukam pretekstu, by tamtędy się przejechać