Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Minimalna cena noclegu Riviera Makarska

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KiNiU
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KiNiU » 24.05.2009 17:19

Witam serdecznie,
Mam pytanie za jaka minimalna cene mozna w szczycie sezonu tj, od 25.07 wynajac pokoj/apartament 2 osobowy? dodam ze w FAQ nie znalazlem odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie.... Prosze o konkretne odpowiedzi z podana cena i miejscowoscia.

Bede bardzo wdzieczny za wszelkie odpowiedzi i spostrzezenia:)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.05.2009 19:47

Może tu
forum/viewtopic.php?t=19195
coś znajdziesz.
:wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.05.2009 20:10

Ale przecież nikt Ci nie poda minimalnej ceny! CO najwyżej cenę, jaką udało mu sie osiągnać :) Nikt nie zna ceny minimalnej :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2009 20:13

Myślę, że minimalna cena to 1 euro pewnie komuś taki apartament w piwnicy wynajęto ale się nie przyznaje.
KiNiU
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KiNiU » 24.05.2009 20:23

pewnie jest jakis limit w sezonie ponizej ktorego nie ma szans znalesc jakis pokoj 2 osobowy, na przyklad trzeba wylozyc min 35E za dobe na 2 osoby.... jezeli ktos uwaza ze w takim terminie zaplacil naprawde tanio to niech napisze, powstanie taka baza danych dla ludzi ktorzy jada pierwszy raz i beda mogli mniej wiecej oszacowac koszty swojej pierwszej wyprawy do Chorwacji....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2009 20:27

A po co kilka wątków o tym samym tu masz wszystko
bank kwater
noclegi w Chorwacji apartamenty i pokoje
Wystarczy dopisywać te za które cromaniacy płacą i będzie wiadomo gdzie jest taniej a gdzie drożej.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.05.2009 20:55

sądzę, że 12,5 euro
darrick
Autostopowicz
Jesenice

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrick » 27.05.2009 21:13

to k. Splitu ,coś ala pensjonat . Jedziemy w 7 osób, 4 pokoje płacimy po 14 euro od osoby. Telewizor, łazienka dostęp do kuchni, grylowisko, blisko plaża. No praktycznie wynajęliśmy całość. Może dlatego.
Plumek
Cromaniak
Re: Jesenice

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 28.05.2009 16:42

darrick napisał(a):to k. Splitu ,coś ala pensjonat . Jedziemy w 7 osób, 4 pokoje płacimy po 14 euro od osoby. Telewizor, łazienka dostęp do kuchni, grylowisko, blisko plaża. No praktycznie wynajęliśmy całość. Może dlatego.

Żaden szał. Obstawiam, że to na odcinku Podstrana - Dugi Rat... Czyli NIE na Riwierze Makarskiej...Prawie normalna stawka. A co znaczy "dostęp do kuchni" - znaczy nie przysługuje w tym ala pensjonacie do 4 pokoi kuchnia po prostu?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.05.2009 17:39

:D
Ostatnio edytowano 28.05.2009 17:42 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.05.2009 17:40

Plumek napisał(a):
darrick napisał(a):to k. Splitu ,coś ala pensjonat . Jedziemy w 7 osób, 4 pokoje płacimy po 14 euro od osoby. Telewizor, łazienka dostęp do kuchni, grylowisko, blisko plaża. No praktycznie wynajęliśmy całość. Może dlatego.

Żaden szał. Obstawiam, że to na odcinku Podstrana - Dugi Rat... Czyli NIE na Riwierze Makarskiej...Prawie normalna stawka. A co znaczy "dostęp do kuchni" - znaczy nie przysługuje w tym ala pensjonacie do 4 pokoi kuchnia po prostu?

To płacicie za dużo. Ja płaciłem za 7 osób po 10 euro bez klimy, gdybyś zapłacił gdzieś 12 euro to uważam , że dobra cena ale z klimatyzacją. Wszystko zależy czy negocjujesz cenę, jeśli nie to płacisz tyle ile krzykną. Najlepiej w ciemno, wtedy się godzą bo tracą turystę.
radkom
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkom » 29.05.2009 15:32

Zależy kto jak szuka. Ja zarezerwowałem w Makarskiej apartament 2-osobowy z klimatyzacją za 19 euro doba (2 osoby) termin 8-20.06. Wysyłałem ze strony www.zakwaterowaniewchorwacji.pl zapytanie o cenę i wolny termin do kilku gospodarzy. Rozpiętość cenowa od 17 euro do 40 euro w zależności od miejsca zakwaterowania. Ja mam 400 m do morza ale cena bardzo dobra. W lipcu lub sierpniu podejrzewam że chcieliby 2x więcej. Zapytam się jak dotrę na miejsce.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 29.05.2009 15:39

radkom napisał(a):Zależy kto jak szuka. Ja zarezerwowałem w Makarskiej apartament 2-osobowy z klimatyzacją za 19 euro doba (2 osoby) termin 8-20.06. Wysyłałem ze strony www.zakwaterowaniewchorwacji.pl zapytanie o cenę i wolny termin do kilku gospodarzy. Rozpiętość cenowa od 17 euro do 40 euro w zależności od miejsca zakwaterowania. Ja mam 400 m do morza ale cena bardzo dobra. W lipcu lub sierpniu podejrzewam że chcieliby 2x więcej. Zapytam się jak dotrę na miejsce.

No właśnie. Zależy. Również zależy od tego, gdzie apartament jest położony. Dla jednego 400 metrów ujdzie, a inny chce mieć 4 metry. I w tedy cena jest inna. Logiczne, że w czerwcu apartament 400 metrów od morza będzie sporo tańszy od apartamentu 30 metrów od morza... Jak do tego dochodzi jeszcze dymanie pod górkę miedzy nagrzanymi budynkami i rozgrzanym asfaltem...
KiNiU
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KiNiU » 31.05.2009 12:35

Pytanie dotyczyło szczytu sezonu! a nie - czerwiec, wrzesień...

:)
szczupak
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczupak » 01.06.2009 20:39

Odległość od plaży na Makarskiej to może być liczona w pionie, co właściciel skrupulatnie przemilcza. Cena będzie uzależniona od położenia apartamentu, klimy, ilości osób przypadających na kuchnię itp. trudno jednoznacznie podać cenę optymalną. Pozdrwawiam.
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone