Po wywczasach faaaaaaaajnie
Niby czwarty raz w Cro, ale pierwszy raz aktywnie, czyli byliśmy i na Złotym Rogu, i w Splicie, i w Dubrowniku, w Trogirze też i nawet w Szybeniku, ponadto Krka i Plitwickie zaliczone Super naprawdę Relacja się pisze.
YoanaK napisał(a):Po wywczasach faaaaaaaajnie
Niby czwarty raz w Cro, ale pierwszy raz aktywnie, czyli byliśmy i na Złotym Rogu, i w Splicie, i w Dubrowniku, w Trogirze też i nawet w Szybeniku, ponadto Krka i Plitwickie zaliczone Super naprawdę Relacja się pisze.
Aneta.K napisał(a):Uffff nadrobiłam zaległości a sporo mam ich mam z powodu pójścia mojej Nati do pierwszej klasy ale co tam damy rade
Widzę że relacja się już nieżle rozkręciła i są super fotki
Teraz jestem na bieżąco
YoanaK napisał(a):Po wywczasach faaaaaaaajnie
adamk3 napisał(a):YoanaK napisał(a):Po wywczasach faaaaaaaajnie
to jest wysyp - jak grzybów
pozdrav
Adam.B napisał(a):Więc pierwszy dzień minął nam na , przypomnieniu sobie Mimic , obejściu ich od każdej możliwej strony , aż w końcu zawitaliśmy ; ) do Konoby Carevi Dvori , w górnej części miasteczka nad Jadranką . Restauracja czynna jest od 19 do 24 , klimat typowo Dalmatyński , widok na Jadran , Dinare , gdy się wychyliło troszkę to i Biokovo  więc wszystko w jednym .
W Cerveni Dvori przygrywała muzyczka tylko i wyłącznie Dalmatyńska , wydaje mi się że to właśnie ona dodawała co najmniej 40 % uroku temu miejscu , w większości były to utwory klap , między innymi Tomislava Bralica & klapa Intrade
Samo More nosin ja u dusi , wiele razy była puszczana ; )
Wracając do Apartamentu Lara , tradycyjnie zahaczyliśmy o mini Targ z owocami , Warzywami i oczywiście z Rakiją , Travaricą , Orahowicą , Proskiem  , Vino Crveno , Bjelo , mnóstwo wszystkiego do wyboru  .
Wieczorkiem miałem okazję poznać w Realu ambasadora Lary , Ryszarda . Bardzo miły pomocny człowiek  , żona i córka również bardzo sympatyczne  Pozdrawiam.
1 dzień mija , wyjątkowo 22.00 wszyscy w łóżkach , zmęczeni po podrózy , jedynie ja z lampą wina od Boże , siedze na tarasie i podziwiam , wieczorne piękno , słucham cykad  które mi ładnie śpiewają Cdn
Pozdrav Adam