Joanna22 napisał(a):Zastanawiam się nad wypoczynkiem w Mimicach. Znalazłam apartament tuż przy plaży (10 m do morza). Proszę o informację, czy plaże w sezonie są bardzo zatłoczone? Czy faktycznie dojazd samochodem jest beznadziejny - zatłoczone, wąskie uliczki? Miejscowość bardzo mi się podoba na zdjęciach ale relacje z pobytów różne. Co Wy sądzicie? Nie wiem czy się zdecydować.
Joanna22 napisał(a):Zastanawiam się właśnie nad pobytem w tym domku, który masz na 1-szym zdjęciu po lewej. Moje obawy dotyczyły tego, że wyjście jest prosto na plażę. To ma swoje wady i zalety. Zalet jest wiele. Obawa taka, że od rana tłumy pod oknem. Ale na zdjęciach nie wygląda to źle. Podoba mi się
Joanna22 napisał(a):Jeździć po Mimice nie chciałam, tylko lubimy wyjeżdżać na wycieczki do sąsiednich miejsc i nie chciałam być uziemiona
Joanna22 napisał(a):Ja faktycznie jestem zainteresowana tym 2-3 osobowym. Koszt 70 euro (tak mi podano w mailu). Czy ktoś tam mieszkał? Ten apartament nie ma balkonu tylko stolik przed wejściem, a przed nim są schody. Zastanawiam się, czy to nie przeszkadza, czy dużo ludzi tamtędy przechodzi. Czy ktoś może ma zdjęcia tej Mericy robione od plaży, bo wszystkie są tak z boku i z daleka. Podoba mi się to miejsce, plaża i miasteczko w pobliżu - tylko te schody .... Mam do wyboru jeszcze apartament w Lokva Rogoznica - Mira. Też fajny ale już 250 m do plaży. I plaża chyba trochę gorsza. Czy ktoś zna Mirę? Pomocy
Joanna22 napisał(a):Do Mimic przejedziemy się kiedyś na plażę, to zobaczę sobie jak to wygląda na miejscu. Jak mi się spodoba, to wykorzystam w następnych latach. Dzięki
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne