Orfik my jedziemy 9 sierpnia
Spotkanie dopiero nastąpi
W samych Mimicach nie ma zbyt wielu miejsc do wydawania pieniędzy: poczta, sklep samoobsługowy, pizzeria, mniejszy sklepik, knajpka, stragan z owocami, bar na plaży. That's it
YoanaK napisał(a):orfik "droższa" strona jest po stronie morza, "tańsza" po drugiej stronie drogi. My nie mieszkamy daleko, do morza max 10 minut spacerem i nie po schodkach tylko dość łagodnym zejściem. Obiecałam już jednej forumowiczce namiar na apartament i na razie brak odzewu ze strony właścicielki, więc szukam przez znajomych. Odezwę się jak się uda.
orfik11 napisał(a):Iza05, też tam się wybierasz? Kiedy? ja chyba w tym roku będę tam chciał wypoczywać. W drugiej połowie września raczej spokojnie będzie można znaleźć odpowiedni apartament.
A jest tam fajnie?
YoanaK napisał(a):Iza nie ma odzewu, bo nie dostałam żadnych namiarów, sorry.
Niestety ostatnie dni zwariowane u nas były, więc czasu brak.
Pozdrawiam i do zobaczenia
jomamoto napisał(a):\ja mam apartament na granicy Mimic i Marusici (Apartmani Lola) 30 m od morza i 60 w dół 258 schodków na prywatną plażę. Za 8 osób 120€. Wokół sporo polaków. Prywatnie może być taniej niż przez agencję. Na 3-4 osoby najwięcej ofert. Można jechać w ciemno.
Wszystkie miejsca od Makarskiej do Omisia są równie dobre. My nigdy nie jeździmy dwa razy w to samo miejsce a kumpel już 7 raz u Nevenki w Baśce Wodzie.
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne