Apetytu kolega narobił i ... nic.
A chętnie bym poczytał, bo w Mimicach były nasze wyjątkowe wakacje.
auto_gt napisał(a):SENIOR napisał(a)::twisted: może komputer się zawiesił
Albo operator kompa ,
nie daj Boże
SENIOR napisał(a):auto_gt napisał(a):SENIOR napisał(a)::twisted: może komputer się zawiesił
Albo operator kompa ,
nie daj Boże
albo nie ma o czym pisać , może te Mimice takie małe
SENIOR napisał(a):albo nie ma o czym pisać , może te Mimice takie małe
maci78 napisał(a):SENIOR napisał(a):Super że ktoś oddycha po drugiej stronie serwera boooo w listopadzie tylko" wariaci" planują wyjazd do CRO w 2014.... może z tęsknoty za urlopem ?
a co powiesz na tych rezerwujących w październiku
maci78 napisał(a):SENIOR napisał(a):Super że ktoś oddycha po drugiej stronie serwera boooo w listopadzie tylko" wariaci" planują wyjazd do CRO w 2014.... może z tęsknoty za urlopem ?
SENIOR napisał(a):maci78 napisał(a):SENIOR napisał(a):Super że ktoś oddycha po drugiej stronie serwera boooo w listopadzie tylko" wariaci" planują wyjazd do CRO w 2014.... może z tęsknoty za urlopem ?
Wydaje mi się ,że trochę za wcześniej ,za dużo może się jeszcze wydarzyć .
Może przez moje doświadczenia, bo zawsze przed wyjazdem musi się coś spierdzielić,albo
jak rok temu mieliśmy jechać sami z żoną i dziećmi. Okazało się że trzy rodziny chcą dołączyć (jechali pierwszy raz) i nie mogliśmy trafić na apartament "w miarę w pobliżu" .
W tym sezonie 2014 jadę w ciemno , tak robiłem wcześniej i zawsze było ok. W 2013 byłem
w Tribunji i spałem w jakiejś klicie , porażka , nigdy więcej.Szwagier przyjechał po mnie dwa dni póżniej
i apartament miał o niebo lepszy ( bez porównania!!! )Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży