Czy to dobra wycieczka jak w temacie ?
Będziemy za tydzień w Mimicach i między innymi chcielibyśmy zwiedzić i Mostar i Dubrovnik , i tak pomyślałem ,że może by tak za jednym razem te dwa miasta zwiedził . Mój plan to z rana wyjechać do Mostaru ,pochodzić ,zwiedzić,coś zjeść i pojechać pod wodopasd pokąpać się,żeby i dzieci odpoczeły,tak po półtorej godzince odpoczynku ruszyć zamiast spowrotem do Mimic to pojechać na popołudnie-wieczór do Dubrovnika i tam pozwiedzać ,pokąpać się i coś zjeść,i na noc wrócić do apartamentu w Mimicach.
Czy taka wycieczka nie będzie bardzo mocno męczaca,może ktoś testował podobne rozwiązanie ?
I następne pytanka:
Gdzie doradzacie pokonać granicę jadąc do Mostaru i ewentualnie potem wracając i jadąc do Dubrovnika ?Czy to najlepiej przez Metkovic gonić czy może przez któroś przejście bliżej jadąc do Mostaru z Mimic?
Gdzie dokładnie jest ten wodospad w BiH w drodze powrotnej żeby zaliczyć,bo nie chce mi sie juz wertować znowu relacji,a wyleciało mi z głowy?
Z góry dziękuję za odpowiedzi,bo wcześniej czytałem i czytałem forum ,a nie notowałem,a teraz zeszycik założyłem i wszystko co potrzebne poprostu zapisuje.