napisał(a) _Rafi_ » 19.06.2012 07:11
Fatamorgana bałeś sie wcześniej odezwać ,czy jak ? Widać w grupie odważny jesteś.Prześledziłem Twoje posty z ostatniego miesiąca i widze ,że praktycznie nie ma tematu gdzie nie miałbyś z kimś problemu.Jakiś niedowartościowany chyba jesteś . Co do kultury,ja na forum nie kropkuje wyrazów jak Ty waśćmość i na toalete nie mówie "kibel " .Nie wiem co Cie boli w tym ,że dałem komuś radę co ma robić jak sie nudzi i druga sprawa nie powiesz mi że nie mam racji,że po przekwicie jest ciężko
.Napisałem Ci już kiedyś jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia,to nie udzielaj sie w moich tematach,ale widać też jesteś niereformowalny i sam to udawadnisz swoim zachowaniem.
Co do mojego samochodu to powiedz gdzie stawać ,żeby mi go właśnie zabrali,to wrócę samolotem,a w Polsce z ubezpieczenia kupię sobie nowszy model
,żeby Cię jeszcze większy szlak trafiał
. Dla mnie i jest to moja osobista opinia poprostu się błaźnisz fatamorgana ,a że pochodzisz od Yorka to się nie dziwie bo to puste zwierzęta (wiem bo mam ) .
Ps.Jak macie jakieś żale to macie podany mój prywatny email czy GG lub możemy sie live spotkać i w oczy możecie mi mówić ,a nie śmiecicie po forum.Acha najlepiej właśnie błysnąć na ogóle a ,nóż ktoś jeszcze po pleckach poklepie.
Ostatnio edytowano 19.06.2012 07:30 przez
_Rafi_, łącznie edytowano 4 razy