crodream napisał(a):tak wygląda plaża publiczna przy porcie
_Rafi_ napisał(a):PETERENZO napisał(a):Hejka - bardzo się cieszę z tego internetu, ponieważ byłem tam 2 razy (2009 i 2010) i niestety nie był dostępny.
Użytkownik nekor na str.4 pisze z apartamentu w 2011r. Mnie Peter pisał,że internet jest,więc mam nadzieje,że pisał prawdę.
Iwona75 napisał(a):Ja mam pytanie dotyczące wynajmu pokoju w Apollo 11 bez rezerwacji.
Chodzi mi o to czy mają jakieś "luki " między zarezerwowanymi terminami , czy preferują wynajem na tydzień ,czy dwa żeby mieć ciągłość ?
Jeśli ktoś wie ,to napiszcie proszę . My nigdy nie rezerwujemy , bo nigdy nie wiemy kiedy pojedziemy , poza tym w jednym miejscu nie spędzamy wakacji , lubimy się przemieszczać . A że w tamtych okolicach nie nocowaliśmy jeszcze , to może byłaby możliwość zakotwiczyć na kilka nocy . Jeśli ktoś wie, to proszę o odpowiedż.Jest w ogole sens podjeżdżać do Mimic lub Marusici bez rezerwacji , czy zawsze są wcześniej obsadzone ?
Garp1 napisał(a):PETERENZO a masz może jakieś zdjęcia wnętrza lub tej plaży przy domku?
My wybieramy się ekipą 17 osobową i tak się zastanawiam czy wszyscy się tam na tej plażyczce zmieścimy
Jak byś mógł podać jakieś sugesitie co tam w okolicy ciekawego do zobaczenia to byłabym wdzięczna (poza oczywiście tymi standardowymi)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje