auto_gt napisał(a):www.Biba.cro impreza mniamniuśna , najpierw zwiedzanie , potem Bol na Hvarze i kąpiel na słynnym złotym rogu , polecam z prawej jak są fale ,woda ciepła tylko ludziii "jak mrówków" .... wole Mimice święty spokój .
Ryby donosili ile chciałeś ,wino czerwone non stop idzie w czachę w drodze powrotnej dyskoteka .
Na morzu jest chłodno i chwilami zimno ,a na lądzie upał 29 st.
Oglądałęm kilka innych stateczków , to wypadają blado do
Biby jeśi chodzi o wnetrze .- czysto i łądnie na drewnianych blatach wszystko .
Hejka kolego - dzisiaj około 19.20 minęliśmy się na Jadrance między zjazdem z przęłęczy od Sestanowac a Pisakiem. Syn bez problemu odczytał rejestrację RLE na jego wymarzonym R-Espace - skojarzyłem, że Leżajsk jest tylko JEDEN
Poza tym rewelacyjna impreza bez względu na łódkę. Bibę spotykaliśmy również po trasie często (ta sama ). Jeżeli chodzi o jakość, też nie narzekałem. Wszystko w drewnie i wykończenia dobrej jakości. Nie była to zwyczajnie odnowiona krypa. Ja akurat raczyłem się kurą, bo za rybami nie przepadam, ale żonie i znajomym chcieli ryb nasadzić nie wiadomo ile.
A propos tego sławnego Rogu. Jak dla mnie kicha. Totalna komercja. Ze zdjęć to wyglądało imponująco, a w rzeczywistości o "popierdułka". W życiu nie zdecydowałbym się tam spędzić urlopu. Wraz ze znajomymi weszliśmy tam, zrobiliśmy zdjęcia i wróciliśmy na piękną, pustą plażę przy fantastycznym klifie. Było ekstra - choć dno zarośnięte zielskiem.