AGACRO napisał(a):auto_gt napisał(a):AGACRO napisał(a):jestem aktualnie w Mimicach jeśli macie pytania to proszę śmiało pytać:) a jeśli chodzi o pogodę to jest teraz bardzo ciepło i piękne słońce pozdrówka
Cześć , ja bede 24 .07
a jak nazywa się ta Wasza miejscówka.....
_Rafi_ napisał(a):AGACRO napisał(a): moja miłość do Chorwacji została na wyspie nie mówiąc już nawet o tym, że tu w Mimicach na zachody słońca liczyć nie można...
Jak poruszyłaś ten temat to podpowiedz do jakiego miasteczka w okolicy trzeba by na kolacyjkę pojechać ,aby piekny zachód słońca był ? Troszke się zmartwiłem ,bo liczyłem na kolorowe zachody słońca będąc na tarasie wieczorkiem.
AGACRO napisał(a):_Rafi_ napisał(a):AGACRO napisał(a): moja miłość do Chorwacji została na wyspie nie mówiąc już nawet o tym, że tu w Mimicach na zachody słońca liczyć nie można...
Jak poruszyłaś ten temat to podpowiedz do jakiego miasteczka w okolicy trzeba by na kolacyjkę pojechać ,aby piekny zachód słońca był ? Troszke się zmartwiłem ,bo liczyłem na kolorowe zachody słońca będąc na tarasie wieczorkiem.
może Omiś, choć tutaj ekspertem nie jestem, wiem, że w Podacy (dokładnie Podaca-Kapeć) można zobaczyć piękne zachody, no, ale to jakaś godzina jeszcze drogi z Mimic, może Brela i Baśka...
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
_Rafi_ napisał(a):auto_gt napisał(a):_Rafi_ napisał(a):Może mi ktoś napisać ,czy w Apollo11 jest w apartamencie czajnik i żelazko,bo nie chce na darmo wieźć ?
Myślę , że jedno się znajdzie ....
Mam zgadywać ?
_Rafi_ napisał(a):Od której godziny są dostępne apartamenty w Apollo11 ? Pisze drugi dzień do Petara i nic nie odpisuje .
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje