napisał(a) jotem » 10.07.2008 18:21
kombiaczek napisał(a):1). zejście na plażę jest dość strome. Zależy jednak gdzie bedziesz mieszkać.
Mam rezerwację w Larus-M - i choć to miejsce było juz na forum omówione nie wiem nadal, z której strony wioski znajdują się te apartamenty..
Jedyne co wiem to, że poniżej drogi - tak napisał właściciel.
Z załączonych opisów oraz zdjęć wnioskuję nieśmiało, że Twoje lokum było po drugiej stronie osady.... a może kojarzysz? Może przechodziłeś kiedyś obok Larus-M i możesz dokładnie określić gdzie to? Ewentulanie zaznaczyć gdzieś na poglądowej fotce?
Info o poczcie i Mario - Bardzo przydatny. Z ciekawości - jaki był ten korzystny kurs w czasie Twojego pobytu? Wiem, że to się zmienia ale daje jakiś obraz sytuacji.
Płewy, maska i fajka - syn zamierza wziąć to wszystko - czy ja się odważę...zobaczymy;)
Na relację będę grzecznie czekać - jadę na przełomie sierpnia i września więc do tego czasu pewnie zdołasz swoje wspomnienia ogarnąć?;)
Napisz proszę co udało Wam się zwiedzić w okolicy - gdzie najdalej dotarliście, co polecacie i ile mniej więcej czasu trzeba na taką eskapadę przeznaczyć - takie praktyczne info - nie wiedza przewodnikowa. A może również selekcja negatywna - coś jest przereklamowane?
Innymi słowy - łykam wszystko - a jak znam życie - taka pełniejsza relacja znajdzie wiecej czytelników;)
Pozdrawiam