Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mimice 2008

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nemos
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nemos » 17.07.2008 14:18

Za 3 dni zobaczę w realu. Miłego wypoczynku. :lol:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.07.2008 16:06

jo
Ostatnio edytowano 09.02.2011 20:38 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.07.2008 16:29

FOTKI PRZEPIĘKNE!

.
Ostatnio edytowano 09.02.2011 20:38 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
kombiaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kombiaczek » 19.07.2008 12:54

Witam Popiel
Może masz rację, że wszystko według każdego uznania. Ale jednak plaża w Mimicach - nie ta co opisujesz z zatoczką tylko obok ( ta bliżej Lary ) dla nas była odpowiednia ( małe dziecko ).
W Marisici byłem ze starszym synem jedynie raz na wycieczce górskiej po czym zeszliśmy w dół do moża. Nie powiem Ci dokładnie którą plażą weszliśmy bo już było późno i dalej szliśmy w kierunku plaży Mimice. Mijaliśmy po drodze różne najczęściej prywatne plażyczki z własnymi zejściami. Muszę Ci powiedzieć, że każda z nich nie odpowiadała nam z powodu stromego zejścia do wody ze skałek lub betonów. No może oprócz jednej, gdzie jest widać na niej dużo białych pozostawionych leżaków.
Jeśli masz jakieś ciekawe oferty i fotki z Marisici to bardzo proszę o przesłanie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Na pewno prześlę Ci swój komentarz do nich.
Pozdrowionka :papa:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 19.07.2008 17:39

fotki wysłane, czekam na komentarz hehe ;)))
to tylko zdjęcia...
Jak z dziećmi do 5latek to bezpieczniej gdzie mniej chodów a do 10latek to warto wybrać miejsce z budką z lodami, tym nie mniej wracamy na Marusici.
Pozdrawiam
kombiaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kombiaczek » 19.07.2008 19:08

Dzięki za fotki. Właśnie je obejrzałem z dokładnością i przypominam sobie, że te miejsca złaziłem. Nie było wtedy tak ładnie jak na fotkach bo byliśmy tam po godzinie 20. Po pierwsze było ponuro, bezludnie no i oczywiście bez słońca. Masz rację jednym miejscem - bynajmniej dla naszej rodziny to by mogło być bez skałek na tej jak piszesz jedynej plaży.
A jeśli chodzi o plażę w Mimice to dobrze trafiłeś - to ta nasza.
Jeszcze raz dziękuję za fotki, pozdrawiam i życzę udanych i spokojnych wakacji 8) :papa:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 20.07.2008 09:33

Słuchajcie kochani wielbiciele Mimic. :lol: Nie jest dobrze :roll: W zeszłym roku czytałem w gazecie będąc w Mimicach ,że zamierzają budować taki hotel/pensjonat gdzie można wykupić mieszkanie i zamieniać się nim, na czas wypoczynku, na całym świecie. No i wpadam w tym roku do Mimic a tam pośrodku Mimic ,powyżej Jadranki już go budują :twisted: :( . Z jednej strony pozazdrościć tempa, ale z drugiej...... większy tłok na plaży :wink:
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 20.07.2008 09:39

kominesku napisał(a):...No i wpadam w tym roku do Mimic a tam pośrodku Mimic ,powyżej Jadranki już go budują :twisted: :( . Z jednej strony pozazdrościć tempa, ale z drugiej...... większy tłok na plaży :wink:

no ale do sierpnia/września chyba nie skończą i nie zdążą zaludnić....;)))
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 20.07.2008 09:56

jotem napisał(a):
kominesku napisał(a):...No i wpadam w tym roku do Mimic a tam pośrodku Mimic ,powyżej Jadranki już go budują :twisted: :( . Z jednej strony pozazdrościć tempa, ale z drugiej...... większy tłok na plaży :wink:

no ale do sierpnia/września chyba nie skończą i nie zdążą zaludnić....;)))

.......ale ja patrzę perspektywicznie :roll: :lol:
kombiaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kombiaczek » 21.07.2008 15:10

No faktycznie widziałem tego potężnego żurawia. Nie widziałem samej budowy ale jak pisze kominesku to może być prawdą z przeludnieniem Mimic 8)
Jacekp
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacekp » 23.07.2008 19:51

Witam serdecznie wszystkich! My też byliśmy w tym roku w Mimicach, w okresie od 09.07 do 18.07. Bardzo podobała nam się ta miejscowośc, cisza i spokój, no i ceny apartamentów bardzo przystępne. I w przyszłym roku też się tu wybieramy. :D Pozdrawiam wszystkich
kombiaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kombiaczek » 23.07.2008 21:11

Witam Jacekp. Przyjechałeś do Mimic dzień po naszym wyjeździe. Jak możesz to napisz, gdzie miałes lokum i ile płaciłeś za dzień z klimą czy bez.
Pozdrawiam :wink:
YoanaK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) YoanaK » 23.07.2008 21:16

Ale popularne Mimice w tym roku :)
My się dopiero zaczynamy pakować, przybywamy 4 sierpnia :mrgreen:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 24.07.2008 08:08

My będziemy kilka km za Mimice (Marusici od 5.08 ) i w drodze na zakupy do Omisia popatrzymy w Waszym kierunku szukacjąc naklejki cro.pl a i może skorzystamy z plaży w Mimice 8)

YoanaK może podpowiesz mi (może-gg?) jak objechać Wrocław by nie stać w korkach ??????????????? będę jechał od Gniezno Krotoszyn Wrocław Kudowa (bo zabieram kolegę) a jak do mnie jednak dojedzie to od Kalisz - OstrówWlkp.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 09.02.2011 20:41 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
YoanaK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) YoanaK » 24.07.2008 08:24

Popiel objechać Wrocław = mission impossible ;-)
Naklejki nie posiadamy na autku, bo mój mąż takiego dekorowania nie pochwala, będę Was wypatrywać :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Mimice 2008 - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone