Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Larus-M to apartamenty na samym "zakręcie" przy zejściu na plażę.
Cieszę się Kombiaczek, że Mimice się podobały. Fotki super
Ja należę do tych, którym nie przeszkadza spacerowanie i wspinaczka i mieszkam zawsze tuż obok sklepu, w domu należącym do Mario zresztą
YoanaK napisał(a):Larus-M to apartamenty na samym "zakręcie" przy zejściu na plażę.
O to jest coś!
Czyli wynika, że po tej samej stronie Mimic, po której Wy mieszkacie? A może jakieś foto całej miejscowości z zaznaczonym miejscem: Larus - M?
Wiem, jak wygląda sam budynek jednak nijak nie potrafię go zlokalizować na zdjęciach, które pokazują widok na całe Mimice. Albo gapa ze mnie, albo na żadnej fotce się te apartamenty nie "załapały"...?
Jotem mogły się nie załapać, bo trudno je uchwycić robiąc zdjęcie od strony plaży, zejście zasłania. Jestem przekonana, że dobrze myślę, znajomi tam w zeszłym roku mieszkali. Jest to po tej stronie Mimic, gdzie plaża, właściwie na drodze prowadzącej do zejścia.
No właśnie doszukałam się podobnych fotek.
To, co pokazujesz, to jest chyba Villa Venera, Larus-M jest obok.
No i to nie jest tam, gdzie myślałam. Całkiem po drugiej stronie, przy innej plaży.
Znalazłam Larus-M na zbiorczej fotce pokazanej przez Kombiaczka:)))
zaznaczona kropka:)
Villa Venera...hmmmm.... przyznam, że mnie lekko zdezorientowała - na stronach www larus-M i Venery - te same foty apartamentów i te same opisy - jedynie właściciele mają różne nazwiska i adres różni się jedną literą 40A i 40B.....
Pozostaje mieć nadzieję, że moją wpłaconą zaliczke ktoś w Mimicach będzie honorował...i ze warunki na mijescu będą się pokrywać z opisem na stronie www. Nie omieszkam napisać po przyjeździe:)
No, ja też mam na swoich Tylko ja cały czas myślałam o całkiem innym miejscu. Wygląda na to, że Villa Venera i Larus-M to połączone budynki są. Nowoczesne. Zejście strome i częściowo po schodach, dojście do plaży przy mini-porcie i knajpce, o której pisał Kombiaczek.
hmmm zobaczymy. Chyba wolałabym te Waszą plażę ze skałkami - dalej od portu. Cóż - teraz tego nie zmienię.
Mam nadzieję, że nie będzie trzeba jeździć na plażę do Breli...
jotem przyzwyczaisz się do spacerowania pod górkę. Jeśli wybierzecie "naszą" plażę to od portu macie ze 300 metrów tylko też znów pod górkę ale asfaltem. droga bardzo przyjemna.
Życzę Wam spokojnego odpoczynku.
Czekam na relację i ciekawe fotosy.
Kombiaczek
spacerowanie pod górkę....mamy w sumie na codzień - więc...spoko -
w końcu to wakacje a nie zawody kto szybciej
Która plaża okaże się dla nas lepsza/wygodniejsza/ulubiona...okaże się:)
Jedziemy dopiero na przełomie sierpnia i września - więc spodziewam się totalnego luzu zarówno na najbliższej plaży jak i w dalszych zatoczkach:) A jeździć i tak zamierzamy, bo trzeba zobaczyć coś więcej niż te kilka domów w Mimicach - zabranie "sprzętów" plażowych do bagażnika nie będzie problemem.... zresztą i tak dla wygody trzymamy większość tych szpejów zwykle w bagażniku:)