Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vile Milica i Mrvica - Dobra Voda - Czarnogóra

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 25.02.2015 20:44

Mam tam rezerwację 28.06-12.07.15, czy ktoś już tam był? Milica i Mrvica. Dobra Voda. plaża Veliki Pjesak.
pomiędzy Bar a Ulcinj. Fajna baza wypadowa.
Ostatnio edytowano 03.10.2015 09:03 przez slavko.v, łącznie edytowano 2 razy
slavko.v
Cromaniak
Vile Milica i Mrvica Dobra Voda - Czarnogóra. 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 26.02.2015 08:23

Vile Milica i Mrvica - tak nazywa się to miejsce. miejscowość Dobra Voda. Cena standardowa jak na Czarnogórę 30E (w Chorwacji za ten standard płaci się ok. 60E w górę) za apartman 2+1 (klima, wifi, taxa, łazienka, kuchnia, parking, balkon, 150 m od morza). Super miejscówka, pomiędzy Bar a Ulcinj.
slavko.v
Cromaniak
Re: Vile Milica i Mrvica - Dobra Voda - Czarnogóra. 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 27.02.2015 18:46

Jeszcze 4 miesiące do wyjazdu... 1700 km, (Gniezno-Kłodzko-Boboszów-Mikulov-Graz-Mureck-Ptuj-Lucko-Karlovac-Ploce-Dubrovnik-Herceg Novi-Kotor-Budva-Dobra Voda) nocleg chyba w Karlovac, wracam przez Serbię - nocleg w Bilje.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 28.02.2015 22:19

Witam :wink:
Ja też planuję Czarnogórę wyjazd 26 czerwiec ,ale w ciemno w Buljaricy,
ja pojadę przez Barwinek, Sarajewo, z noclegiem w Żabljaku 1325 km pokazują google.
być może piwko wypijemy :mrgreen:
pozdrawiam Krzysiek :papa:
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 28.02.2015 22:37

Kto wie, może się uda... Niksicko, albo Jelen Pivo... Szukałem w Buljaricy apartmana -w necie, ale nic sensownego nie znalazłem, fajna jest tam plaża(długa i szeroka) i ogólnie spokojna miejscowość... wybrałem Milica i Mrvica Dobra Voda, przede wszystkim dlatego, że są fajni właściciele (kontaktowi)i ogólnie fajna miejscówka, niedaleko plaży, podobno do 12.07 nie ma być tłoku na plaży...hehe Pojedziesz w ciemno pewnie znajdziesz coś fajnego, za dobą kasę.
pozdrav
Slavko
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 01.03.2015 00:38

Ja już miałem rezerwować w Buljaricy u Vesny Armeńko ,najpierw nie było miejsca a później mi odpisała że się zwolniło tylko że chciała od soboty do soboty a ja na sobotę raczej nie dojadę bo chcę zobaczyć Durmitor,
cena dobra bo 2+2 35 E ,no i pewnie pojadę w ciemno myślę że przełom czerwca i lipca tragedii nie będzie.
Dobrą Vodę też brałem pod uwagę tylko że boję się tej plaży (nie lubię parasoli jak na odprawie w wojsku) :mrgreen:
a ilość luda .....zobaczymy jak to jest na początku lipca :arrow: 8)
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 02.03.2015 11:36

W zeszłym roku robiąc wypady do Czarnogóry z Molunat, na początku lipca, nie zauważyłem dzikich tłumów turystów na plażach i w nadmorskich miejscowościach... także mam nadzieję, że będzie ok. Czarnogóra jest urocza, trochę dzika, nie jest tak poukładana i skomercjalizowana jak Chorwacja... przypomina mi trochę Chorwację z przed 20 lat... Czarnogórcy, Serbowie i Albańczycy są przyjaźni Polakom... a ceny, dużo niższe niż w Chorwacji.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 02.03.2015 16:23

No to ja będę w pobliżu(Petrovac) od 21.06-2.07, będę się przemieszczał w tamtym rejonie motocyklem(trajką).
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 02.03.2015 18:46

super... jak dojedziemy, zapraszamy na kawkę... do Dobra Voda.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 02.03.2015 20:42

slavko.v napisał(a):W zeszłym roku robiąc wypady do Czarnogóry z Molunat, na początku lipca, nie zauważyłem dzikich tłumów turystów na plażach i w nadmorskich miejscowościach... także mam nadzieję, że będzie ok. Czarnogóra jest urocza, trochę dzika, nie jest tak poukładana i skomercjalizowana jak Chorwacja... przypomina mi trochę Chorwację z przed 20 lat... Czarnogórcy, Serbowie i Albańczycy są przyjaźni Polakom... a ceny, dużo niższe niż w Chorwacji.

No to z tymi plażami mnie pocieszyłeś :D
a swoją drogą to niezła banda się szykuje na tę okolice :mrgreen:
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 02.03.2015 21:00

Jeżeli będziecie stacjonować w Buljaricy, będziecie mieli dużo wolnego miejsca na plaży, a rodaków w tamtą stronę wybiera się dużo...
coraz więcej, z roku na rok...
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 02.03.2015 21:11

Właśnie dlatego celuję na Buljaricę bo plaża ma prawie 2 km a na inne w miarę możliwości też na pewno zaglądnę. 8)
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 02.03.2015 21:17

W Dobra Voda plaża główna ma tylko ok. 600m długości - trochę mało, w szczycie sezonu może być tłok, ale ja już 12.07 kiedy zaczyna się szczyt sezonu - znikam z Montenegro do Polandii.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 02.03.2015 21:27

To ja podobnie ,bo najdłużej mogę zostać do 10 lipca ,chyba że się coś z urlopami po.....myli :evil:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 02.03.2015 21:33

Byłem w Petrovacu w 2011 w ostatnim tygodniu czerwca i jak dla mnie to na plażach ludzi za dużo i komary które mnie do pasji doprowadzały.
IMG_4732.JPG
Następna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies