slavko.v napisał(a):Nudy nudy. Nic się nie zmieniło. Słońce.plaza. gorąco. Fale.
Jak nudy to po co tam pojechałeś.
slavko.v napisał(a):Masz rację jak zwykle... dzięki temu wątkowi tylko w tym roku kilkanaście rodzin z Polski przyjechało lub przyjedzie na wakacje do Milica i Mrvica...
Z napisał(a):Byłem w Petrovacu w 2011 w ostatnim tygodniu czerwca i jak dla mnie to na plażach ludzi za dużo i komary które mnie do pasji doprowadzały.
slavko.v napisał(a):Czesc. Ja wybrałem droge przez Serbię, w zeszłym roku jechałem przez Bosnie. Czasowo wychodzi tak samo. Przez Bosnie trochę mniej kilometrów Ale dwie granice do przekroczenia.
gregor_r napisał(a):Z napisał(a):Byłem w Petrovacu w 2011 w ostatnim tygodniu czerwca i jak dla mnie to na plażach ludzi za dużo i komary które mnie do pasji doprowadzały.
Tam z tego co się orientuję są 3 plaże, na każdej z nich były tłumy?
gregor_r napisał(a): Tam z tego co się orientuję są 3 plaże, na każdej z nich były tłumy?
krakusowa napisał(a):gregor_r napisał(a): Tam z tego co się orientuję są 3 plaże, na każdej z nich były tłumy?
Zdjęcia z września 2017 r.
Lučica
miejska plaża
Na Buljaricy nie byliśmy
Jak widać na zdjęciach większa część plaż zajęta jest przez leżaki ( do wynajęcia ), w tym hotelowe.
Dla "ręcznikowców" pozostaje 1/3 plaży