mkbojarczuk napisał(a):No niestety ,moje zainteresowania sa szersze i nie potrafilbym przez (juz chyba 5 lat)
pisac i jezdzic w to samo miejsce.
mkbojarczuk napisał(a):A tak apropos Waszych wzajemnych podbijan watkow (polowe rzeczy mozecie sobie przekazac na priv)to zobaczcie forum gazety .Chyba o autorze jest mysl w watku co sie stalo z cro.
xenia13 napisał(a):Kolego Ural , nie wiem dlaczego się wtrącasz bo chyba na tą imprezę zaproszony nie byłeś . Ja podpowiedzi Twoich nie potrzebuję, bo wiem doskonale co Slavko potrafi
slavko.v napisał(a):Do Urala! (odpowiadam jak szachista po 3 miesiącach)Pędzimy za 70 dni do Dobre Vode. Do D.V. M&M ciągnie mnie fajna domowa atmosfera, Jadran słońce, super jedzonko... W MNE nie widziałem jeszcze wielu rzeczy. Do Albanii jakoś mi nie po drodze a wśród Chorwatów mam samych przyjaciół także luzzz Pozdrawiam Uralku
slavko.v napisał(a):14.07. 6.00 odjazd... z Gniezna, ale tak naprawdę nie wiem nie wiem jeszcze która trasę wybrać:
1.) Gniezno-Kórnik-Rawicz-Wrocław-Boboszów-Svitavy-Brno-Rajhrad-Kuty-Bratislava-Rajka-obwodnica Budapesztu-Bataszek-Baja-Backi Breg-Sombor nocleg (CZ bez winiety)
Pozdrawiam wszystkich maniaków Bałkanów i nie tylko!
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора