mauaen napisał(a):Jedynym wielkim minusem całego wyjazdu była droga, a dokładnie czas przejazdu (z południa Polski jechaliśmy 19,5h). Średnia prędkość w drodze powrotnej przez Czarnogórę była 28km/h.
mauaen napisał(a):Na granicy Czarnogóra – Chorwacja staliśmy w korki, trzepią Włochów jak tylko mogą, a jak podjeżdżał samochód na polskich czy niemieckich blachach to puszczali bez oglądania paszportów. Ciekawe czym Ci Włosi im tak podpadli
mauaen napisał(a):W tym roku, dokładnie w II połowie sierpnia miałam okazję gościć w Villi Milica i Mrvica i z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce, a dokładnie tą kwaterkę. Właściciele przemili ludzie, bardzo serdeczni, pomocni we wszystkim
mauaen napisał(a): Plaża publiczną jak dla mnie bez szały, leżak na leżaku, a co za tym idzie ludzi całe mnóstwo. My korzystaliśmy z malutkiej plaży jakieś 200 m od kwatery, na której również potrafiło być bardzo tłucznie.
mauaen napisał(a):Po 2 tygodniowym pobycie w Czarnogórze w, mam jednak mały niedosyt i trosze wróciłam rozczarowana, chyba za duży ochów i achów przeczytałam przed wyjazdem, może również dlatego że za bardzo porównuje Czarnogórę z Chorwacją.
mauaen napisał(a):Jedynym wielkim minusem całego wyjazdu była droga, a dokładnie czas przejazdu (z południa Polski jechaliśmy 19,5h). Średnia prędkość w drodze powrotnej przez Czarnogórę była 28km/h.
MIREK G napisał(a):Drodzy cro maniacy jak jest z dojazdem do Vilii Milica i Mrvica
MIREK G napisał(a):czy jest normalny parking nie ciasny jak to w CRO zderzak w zderzak ,
MIREK G napisał(a):jak jest na plaży
MIREK G napisał(a):czy warto jechać z dzieckiem tak daleko czy lepiej bliżej w cro.
MIREK G napisał(a):
Jakie wasze opinie o pobycie.
slavko.v napisał(a):Wyjazd sobota 15.07. ok. 7.00 Gniezno - Łódź - Częstochowa - Bielsko-Biała - Żywiec - Zwardoń - Skalite - Żylina - Trencin - Komarno lub Bratislava - Mohacs - Udvar, nocleg w Bilje k/Osijek, II dzień - przejazd przez BIH (Sarajevo, Scepan Polje, Podgorica), albo przez Serbię (Sid, Valjevo, Uzice), przez Serbię może trwać trochę dłużej. Jedziemy w trzy auta. Powrót w sobotę 29.07 - przez Serbię, nocleg w Bilje...
Nocleg w Milica i Mrvica - DOBRA VODA (pomiędzy BAR a ULCINJ) w szczycie sezonu 10E/osoba
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора