zuzula12 napisał(a):Cudownie jest zobaczyć na zdjęciach apartamenty vile Milica i Mrvica. Byliśmy tam 2 razy z rzędu, rok po roku. Do Petara zawsze cudownie się wraca. Uwierzcie mi wiem co mówię bo na Czarnogórze byłam już 5 razy . Gospodarze są naprawdę wyjątkowi, gościnni, uczynni i mega cierpliwi. W kwatrach jest bardzo czysto co naprawdę nie wszędzie w czarnogórze jest normą. Petar buduje u siebie bardzo gościnną atmosferę.Do tego Dobre Vode to świetna baza wypadowa na całą Czarnogórę, Albanię( mega każdemu polecam), Chorwację. Fakt w sezonie w dobre Vode na plaży jest ciasno - bo jest dużo ludzi dlatego bardzo polecam wam wyjazd np w czerwcu - wtedy jest bardzo spokojnie i luźno na plaży. A w Czarnogórze jest tysiące cudownych miejsc do zobaczenia- Kotor, Petrovac, Sw stefan, kanion tara( udało nam się w lipcu 2015r-było cudownie),droga z cetynii do kotoru( widoki nieziemskie a droga dla kierowców o mocnych nerwach i bardzo dobrych hamulcach), Budva, Bar z ruinami sarego miasta, jezioro szkoderskie, monastyr Ostrog i wiele wyjątkowych plaż, zakamarków , skałek do skania itp. Poza tym Albania - wyjątkowa, inna , przyjazna turystom . To wszystko możecie zobaczyć przybywając np do Dobre Vode gdzie wszędzie blisko.Owszem nie da się porównać cZarnogóry do Chorwacji.( notabene byłam tam też 5 razy). Jest też wyjątkowa i przepiękna ale też MEGA droga- nie da się cenowo jej porównać z Czarnogórą, gdzie np piwo w knajpie przy plaży w dobre vode kosztowało 1 euro a lemoniada 0,70 centów. Cenowo czarnogóra przebija chorwację i jak dla nas jest to kraj dziki , nieodkryty, przepiękny, wyjątkowy. Trzeba tylko poznać go dobrze i nzaleźć tam swoje miejsce - my takie właśnie znaleźliśmy u Petara w jego villi. Zresztą w Petrovac byłam 3 i dopiero za 4 wypadem odkryłam Dobre vode i zawsze bede chciała tam wracać .nieukrywam ze ze względów finnsowych też bo dobre vode jest dużo tańsze od Petrovac czy Budvy(mega drogiej) i tak jak już powiedziałam - to świetnemiejsce wypadowe do podróży po wyjątkowej Carnogórze.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора