Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vile Milica i Mrvica - Dobra Voda - Czarnogóra

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
slavko.v
Cromaniak
Re: Vile Milica i Mrvica - Dobra Voda - Czarnogóra. 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 04.07.2015 18:45

[quote="mkbojarczuk"]Ciekawe co dzisiaj dostanie.Obstawiam,że figę i zaraz pobiegnie do komputera i który dzięki wspaniałym wlascicielom połączy się bezplatnym wifi,które wyjątkowo szybko dzięki Petarovi dostarczy wiadomość do jakże zgłodniałych cromaniaków w polsce,którzy siedzą przed komputerami i czekają na kolejne odcinki z wyjazdu autora wątku.
Ten opisze jak to zjadł wczoraj arbuza.Oczywiście zamieści pare słów w języku rodzimym .Grunt to dobrze się nakecić.[/quote]
Panie Bojarczuk, jeżeli masz sobie drwić, proponuję, nie wchodzić na ten watek, nikt Ciebie nie zmusza do czytania... wiele jest postów o podobnej treści na cro.pl i każdy ma prawo do pisania, czego chce i każdy ma prawo cieszyć się z wakacyjnego pobytu. Skąd tyle jadu?
Ostatnio edytowano 04.07.2015 19:12 przez slavko.v, łącznie edytowano 1 raz
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 04.07.2015 18:52

dabecja napisał(a):Cieszę się,że Ci się podoba .Przeglądam ten wątek i jak pisałem już w lutym wiedziałeś ,że są wyjątkowi.

Ja natomiast się cieszę, że lutowe prognozy się potwierdziły i wszystko jest w porządku. Zmartwiłbym się, gdyby po konfrontacji, slavko stwierdził co innego. Mam nadzieję, że owe peany mają swoje uzasadnienie. :D
mkbojarczuk napisał(a):Grunt to dobrze się nakecić.

Wolę już czytać takich nakręconych, niż (jak w wątku pokrewnym), śledzić licytację,
w okolicach której lokalizacji pływa więcej g***. :oczko_usmiech:
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 04.07.2015 18:55

[quote="dabecja"][quote="slavko.v"]Przyjedź tu, to się przekonasz, w Chorwacji, tacy gospodarze, tak dbający o gości, są na wymarciu... spotkasz, ale baaaardzo rzadko.[/quote]
nie przyjadę bo jak dla mnie to w tej miejscowości to nic kompletnie nie ma.Natomiast co do gospodarzy to najlepiej lubię jak ich nie ma.
Cieszę się,że Ci się podoba .Przeglądam ten wątek i jak pisałem już w lutym wiedziałeś ,że są wyjątkowi.Być może są, nie zaprzeczam ale pewnie inni też są równie wyjątkowi.No i skąd o tym wiedziałeś przed przyjazdem .Intuicja,przeczucie.Trochę drwię ale ciągniesz ten wątek i ciągniesz.
Jak dla mnie to jak coś jest dobre i atrakcyjne to już dawno zarezerwowane.

W czarnogórze jest mnóstwo takich pensjonatów . :D[/quote]
A tak w ogóle, jeżeli tak bardzo jesteś uczulona, na mój wątek, proponuje na niego nie wchodzić... jak wrócę i będę miał więcej czasu, codziennie będę zamieszczał fotki... zabronisz mi?
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 04.07.2015 19:03

[quote="walp"][quote="dabecja"]
Cieszę się,że Ci się podoba .Przeglądam ten wątek i jak pisałem już w lutym wiedziałeś ,że są wyjątkowi. [/quote]
Ja natomiast się cieszę, że lutowe prognozy się potwierdziły i wszystko jest w porządku. Zmartwiłbym się, gdyby po konfrontacji, [b]slavko[/b] stwierdził co innego. Mam nadzieję, że owe peany mają swoje uzasadnienie. :D
[quote="mkbojarczuk"]Grunt to dobrze się nakecić.[/quote]
Wolę już czytać takich nakręconych, niż (jak w wątku pokrewnym), śledzić licytację,
w okolicach której lokalizacji pływa więcej g***. :oczko_usmiech:[/quote]
Dzięki, jestem tutaj na prawdę pierwszy raz, zresztą wynika to z różnych moich postów, na innych wątkach...
różni malkontenci, wszystko i wszystkich krytykują, nie wnosząc nic do dyskusji. ja na cro.pl pomimo tego, że mam jakąś wiedzę, dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy.
W Dobra Voda było dziś ok. 35C, wieje fajny wiaterek z gór. Woda super przejrzysta i ciepła. Siedzimy na tarasie i podziwiamy góry i Jadran.
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 04.07.2015 19:06

[quote="walp"][quote="dabecja"]
Cieszę się,że Ci się podoba .Przeglądam ten wątek i jak pisałem już w lutym wiedziałeś ,że są wyjątkowi. [/quote]
Ja natomiast się cieszę, że lutowe prognozy się potwierdziły i wszystko jest w porządku. Zmartwiłbym się, gdyby po konfrontacji, [b]slavko[/b] stwierdził co innego. Mam nadzieję, że owe peany mają swoje uzasadnienie. :D
[quote="mkbojarczuk"]Grunt to dobrze się nakecić.[/quote]
w okolicach której lokalizacji pływa więcej g***. :oczko_usmiech:[/quote]
Po 6-ciu dniach pobytu mogę stwierdzić, że żadnego g..... pływającego w wodzie nie spotkałem, chociaż na plaży zauważyłem kilka leżących puszek po piwie i papierków po lodach...
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 04.07.2015 20:04

slavko.v napisał(a):
mkbojarczuk napisał(a):Ciekawe co dzisiaj dostanie.Obstawiam,że figę i zaraz pobiegnie do komputera i który dzięki wspaniałym wlascicielom połączy się bezplatnym wifi,które wyjątkowo szybko dzięki Petarovi dostarczy wiadomość do jakże zgłodniałych cromaniaków w polsce,którzy siedzą przed komputerami i czekają na kolejne odcinki z wyjazdu autora wątku.
Ten opisze jak to zjadł wczoraj arbuza.Oczywiście zamieści pare słów w języku rodzimym .Grunt to dobrze się nakecić.

Panie Bojarczuk, jeżeli masz sobie drwić, proponuję, nie wchodzić na ten watek, nikt Ciebie nie zmusza do czytania... wiele jest postów o podobnej treści na cro.pl i każdy ma prawo do pisania, czego chce i każdy ma prawo cieszyć się z wakacyjnego pobytu. Skąd tyle jadu?

Skąd tyle jadu - wiadomo Slavko skąd. Wystarczy przeanalizować posty.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2015 00:09

no to mamy kolejne wynaturzenia slavko .v,ktory wybral slaba miejscowosc i udowadnia wszystkim ,ze jest ok. chlopie zgubiłbym Cie w czarnogórze 5 razy.Zajadlem na niej zęby i to co piszesz to zwykle pierdoly.
Zreszta sam w wypowiedziach nie potrafisz wniesc nic konkretniego oprocz reklamy apartamentu,i wpisujac jakies słowka niby rodzime.Mbojarczuk-trafne riposty-szacun.
zreszta jeden wpis i kilka wynaturzen slavko-chyba nie ma co tam robić skoro siedzi na wifi zamiast odkryc uroki czarnogory
Prawdziwi turyści nie nakrecajcie się wpisami gosci ,ktorzy nigdy w czarnogorze nie byli,
Ural trzasnąl 200 postów przed wyjazdem staje się obrońca slavko ,v a sam jak pisze nigdy tam nie był.
Ostatnio edytowano 05.07.2015 07:41 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2015 00:11

slavko.v napisał(a):W pierwszym poście, napisałem... Dobra Voda - fajna baza wypadowa... a mi się stąd nigdzie nie chce wypadać... hehe

ale gdzie jest ta baza do albanii.bo wszedzie daleko do ciekawych miejsc w czarnogórze.Kotor,budva daleka :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2015 00:22

cenię prawdziwych turystów a nie naganiaczy
Przeczytaj sobie komentarze

http://www.booking.com/hotel/me/gutic-a ... ab-reviews
jestem zafascynowany czarnogórą i wszystkim polecę ale nie takimi nachalnymi wpisami.
mkbojarczuk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkbojarczuk » 05.07.2015 00:39

Skąd tyle jadu - wiadomo Slavko skąd. Wystarczy przeanalizować posty.[/quote]
oczywiscie,ze irytują mnie wiesze typu
Ural -wg wpisów nigdy nie był za granica a doradza.
slavko-wychwala pobyt w pensjonacie zanim tam przybył.Ale dostał arbuza z Bułgarii i jest szczęsliwy
i mike-ktory nagania klientów swojej rodzinie.
To nie są jedyni wieszcze w sprawie czarnogóry.
Czarnogóra jest super ale Boże chroń od takich proroków.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 05.07.2015 05:31

Panowie do brzegu, do brzegu. Przyznacie chyba, że wątek dotyczy konkretnego apartamentu i jego twórca ma prawo zamieszczać swoja opinię. Czy przesłodzoną można to sprawdzić tylko na miejscu. Slavko ma taki styl pisania być może ja i inni odbierają to inaczej jako samouwielbienie. Myślę, że i ja się mylę w tej kwestii. Ważne, że jest On bardzo zadowolony z pobytu, a ktoś inny może z tych informacji skorzystać. Ja nikomu nie doradzam bo nie byłem nigdy w Czarnogórze i nie mam takiego prawa. . Swoją osobistą opinię wyrażę po pobycie w Petrovacu odwiedzeniu Dobrej Vody. Znam opinię osoby z forum, która była w tym konkretnym apartamencie - bardzo dużo informacji się potwierdza co do kwatery i właścicieli. Co do śmieci to wpowiedziała się, że trzeba się do tego przyzwyczaić - to nie jest Chorwacja. To na tyle bo mnie zakraczecie Znafcy :D
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 05.07.2015 13:51

Jestem normalnym turystą, który szukał fajnego miejsce i je znalazł... Dobra Voda jest dobrym punktem wypadowym, najdalej jest do Kotoru ok. 70km, do Budvy 50km, do Sv. Stefan, Petrovaca, Sutomore jeszcze mniej, 8km do Ulcinj, do Albanii ok.35km, nad jezioro Szkoderskie jest ok. 30 km. Cetijne, Lovcen put ok. 50km. Debecja i Bojarczuk piszą bzdury.
Dobra Voda nie jest zabytkową miejscowością, 90% domów wybudowanych w ostatnich 20 latach. Woda jest najczystsza w Czarnogórze i tego nie zmienia opinie pseudo znawców, tak po prostu jest... niesamowita przejrzystość, baza turystyczna dobrze rozwinięta, jest gdzie zjeść, wypić i pobawić się...
a co do Milica i Mrvica od 01.07 do 15.08 maja komplet gości, wszystko zarezerwowane i wszyscy goście są z Polski - także reklama w zasadzie jest zbyteczna.
Nie mam zamiaru się z nikim licytować, ale pierwszy raz w Chorwacji, a w zasadzie w Jugosławii wylądowałem w 1981 roku (Novigrad-Umag), potem wielokrotnie tranzytem przez Serbię, Chorwacje do Bułgarii, Grecji, Turcjii, po 1995 r. byłem Chorwacji około 10 razy, także trochę Chorwację, Bałkany poznałem, choć na pewno są osoby które znają Bałkany lepiej.
Informuję tylko ZNAFCÓF typu debecja i bojarczuk, że będę dalej obiektywnie pisał, a o MIlica i Mrvica piszę prawdę i samą prawdę, ja nie jestem do kupienia, nikt nie może mnie kupić i nikt mnie nie będzie obrażać, że jestem naganiaczem, że w zasadzie nigdzie nie wyjechałem... uważam, że moje opinie dużo wnoszą dla potencjalnych turystów (ja też o milica i Mrvica dowiedziałem się z takich właśnie postów na forum Eurocamp-Czarnogóra i też miałem trochę wątpliwości, bo ludzie, którzy byli w Milica I Mrvica bardzo zachwalali tę miejscówkę... okazało się, że jednym z nich był członek cro.pl, który na cro.pl zostawił swój e-mail, pisaliśmy prywatnie, rozwiał moje wątpliwości, jedną z nich było to, że Milica i Mrvica nie ma adresu - nie ma ulicy, bo w Dobra Voda w zasadzie po za kilkoma ulicami, wiekszość domów nie przynależy do żadnej ulicy, nie ma zadnego numeru, ciekawe... wysyłałem zaliczkę do Serbii, bo tam mieszkają gospodarze. Po przyjeździe na miejsce, okazało sie, że wszystko to, o czym dowiedziałem się na forum eurokamp-czarnogóra okazało się prawdą.
Nie jestem do kupienia, po pierwsze, że mam honor, po drugie, że mam dość pieniędzy i stać mnie na dużo drozsze wyjazdy, ale hotele i większość pensjonatów nie maja duszy... a ja właśnie takie miejsce znalazłem i tego negatywne komentarze nie zmienią.
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 05.07.2015 14:09

Jedynym minusem Czarnogóry, jest odległość do pokonania... Z Gniezna jest to ok. 1700km(24,5h), pierwszego dnia 1000km(14,5h) -nocleg Turanj/Karlovaca-drugi dzień 700km(10h). ale tj. taki jedyny minusik, ale ja osobiście raz do roku, uwielbiam się tak katować...
Serbowie podobno już rozpoczęli budowę autostrady z Belgradu nad Jadran, za 4 lata ma być skończona, wtedy Polacy będę mieli ułatwiony dojazd do tego pięknego kraju.
Ostatnio edytowano 05.07.2015 19:31 przez slavko.v, łącznie edytowano 1 raz
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 05.07.2015 14:23

Debecja i Pan Bojarczuk zarzucają mi, jak w ogolę śmiem pisać na cro.pl zamiast zwiedzać ten piękny kraj.
Informuje ww, że piszę czasami, tylko w porze obiadowej i wieczorem... w tej chwili w Czarnogórze jest w cieniu 35C i nie mam zamiaru wchodzić na twierdzę w Kotorze w samo południe, może debecja i Pan Bojarczuk preferują taka turystykę, ja JUż nie...
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 05.07.2015 16:42

Może jakieś zdjęcia Slavko z Dobra Voda. Zapewne byłoby to mile widziane.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Vile Milica i Mrvica - Dobra Voda - Czarnogóra - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone