Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miles & More??????

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hajduczek
Cromaniak
Miles & More??????

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.11.2009 19:05

Nie znalazłam tutaj nic na ten temat.....stąd nowy temat.....od ok.2 lat sporadycznie uzywam karty City Lot,co skutkuje gromadzeniem się punktów -mil na karcie Miles & More.

Jak dotąd nie bardzo się tym interesowałam,ale ponieważ ostatnio wszelkie działania mają w podtekście "Chorwacja" takoż sobie nagle przypomniałam ,że posiadam cosik takiego. :wink: Odnalazłam kartę....sprawdziłam ilośc mil-no niewiele-2100.....ale co dalej?????

Właśnie stąd ten temat.
Czy ktoś z tego korzysta?
Czy warto się w to "bawić"?
Z czym to się je?W sensie jak to działa?

Wiem....wiem ....na stronie Miles & More są instrukcje...opisy...regulaminy...ale osobiście preferuję rozmowę tutaj i przykłady realne z życia wzięte.
Aglaia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aglaia » 05.11.2009 10:35

Opłaca się jeśli ktoś lata dużo i najlepiej na długich trasach. Wtedy rzeczywiście można zarobić na jakiś bilecik na wakacje. Bilet można zafundować nie tylko sobie ale również rodzinie i właśnie dzięki temu już kilka razy potaniały mi koszty transportu wakacyjnego bo mam w rodzinie takiego co dużo lata :lol: .

Generalnie jak uzbierasz określoną ilość punktów to możesz je wymienić na bilet i wtedy płacisz tylko opłaty lotniskowe. Wymienić punkty na bilet można w necie albo na infolinii. Przy wymianie punkty są ściągane z konta.
Korala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korala » 10.11.2009 22:20

Aglaia napisał(a):Opłaca się jeśli ktoś lata dużo i najlepiej na długich trasach. ... płacisz tylko opłaty lotniskowe...

Tylko, że opłaty lotniskowe w takim wypadku bywają droższe niż przelot tanimi liniami :-)

W sierpniu leciałem za mile do Zagrzebia (w jedną stronę). Oprócz "zużytych" mil przelot W-wa - Monachium - Zagreb kosztowal 304 zł.

https://www.miles-and-more.com

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone